Naomi Watts şi Liev Schrieber s-au despărţit

27 septembrie, 2016
naomi watts and liev schreiber gettyimages 512950222 jpg jpeg

Băgăm de seamă că nu este un an prea fericit la Hollywood! Ieri, un nou cuplu celebru a anunţat că se destramă după 11 ani de relaţie. Este vorba despre cel format din actriţa Naomi Watts (47) şi din partenerul său, Liev Schreiber (48), despre care noi credeam că va ajunge la altar, dat fiind faptul că cei doi aveau o relaţie stabilă şi doi copii împreună.

Anul acesta, la Premiile Oscar.

Dar, iată că n-a fost să fie! Cei doi actori au confirmat, ieri, că au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă. Comunicatul eliberat de cei doi sună cam aşa: ”În ultimele luni am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pentru familia noastră este ca noi doi să nu mai formăm un cuplu”. Altfel spus, vor păstra relaţii cordiale de dragul copiilor lor, însă vor ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui. Mda, nimic din ce n-am mai auzit în ultima vreme pe la Hollywood.

În declaraţia lor oficială au mai precizat şi că-şi doresc intimitate şi că cei doi copii ai lor sunt prioritari pentru ei: ”Aşteptăm cu iubire, respect şi prietenie în suflet să ne creştem copiii împreună şi să explorăm această nouă etapă a vieţii noastre. Şi deşi apreciem curiozitatea şi sprijinul vostru, rugăm presa să se gândească la copiii noştri şi să respecte dreptul lor la intimitate”.

Amintim că cei doi nu sunt căsătoriţi, deşi au avut o relaţie încă din 2005. Naomi şi Liev sunt părinţii a doi băieţi: Alexander Sasha (9) şi Samuel Kai (7).

În încheiere nu putem să nu menţionăm faptul că despărţirea lor ne-a luat prin surprindere, mai ales că la începutul acestei luni i-am văzut împreună pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia. Acolo, cei doi au sosit ţinându-se de mână şi au pozat în cuplul fericit, aşa cum au făcut-o în 11 ani de relaţie.

Pe 2 septembrie pozau într-un cuplu fericit

Ultima oară când au fost văzuţi împreună de paparazzi s-a întâmplat pe 13 septembrie, pe când cei doi şi-au dus copiii la şcoală.

Naomi alături de cei doi copii ai cuplului

Ieri seară, Naomi a fost văzută singură, plimbând câinele familiei pe străzile New Yorkului. Îmbrăcată în blugi şi cu o bluză cu dungi roşii, actriţa de 47 de ani nu părea deloc afectată de faptul că relaţia ei s-a destrămat. În aceeaşi zi, Liev a fost văzut mergând cu bicicleta prin New York, la fel de senin şi fericit precum Naomi. S-au consolat deja?

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg