Natalia Oreiro, Milagros din "Înger Sălbatic", împlineşte astăzi 44 de ani. Cum arată actriţa la peste 20 de ani de la terminarea serialului?

19 mai, 2021
1 inger salbatic jpg jpeg

Astăzi, pe 19 mai, una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele îşi serbează ziua.

Este vorba despre superba artistă argentiniancă născută în Uruguay, care a făcut furori cu rolul lui Milagros în serialul Înger Sălbatic. Ei bine, Natalia Oreiro împlineşte 44 de ani. O vârstă pe care Natalia o afişează minunat: frumoasă ca-ntotdeauna, suplă ca-n tinereţe şi cu nelipsitul zâmbet cu care şi-a cucerit audienţa la sfârşitul anilor 90.

        View this post on Instagram                       A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

stanga
dreapta
3 natalia oreiro jpg jpeg
4 natalia 2 jpg jpeg
1 inger salbatic jpg jpeg

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Cea numită

de către conaţionalii săi argentinieni s-a născut pe 19 mai 1977 la Montevideo, Uruguay, şi şi-a început cariera ca fotomodel, jucând, până la 16 ani, în nu mai puţin de 30 de reclame, înainte de a se muta la Buenos Aires, în Argentina. Odată cu afirmarea din telenovela

, Natalia a obţinut un succes important şi-n cariera muzicală, cu single-ul de pe coloana sonoră a serialului, numit

.

Din 2008, Natalia s-a reprofilat spre filme artistice bine primite de critici, continuând, însă, să activeze cu la fel de mult succes în muzică. Din 2001, Natalia este căsătorită cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo, cu care are un fiu în vârstă de nouă ani, Merlin.

4 natalia 2 jpg jpeg
3 natalia oreiro jpg jpeg

E clar că Natalia are nişte gene minunate, având în vedere fotografiile recente postate de artistă pe contul ei de Instagram.