Natalie a câştigat cel de-al 13-lea premiu!

27 februarie, 2011

În drum spre ceremonia decernării Oscarurilor, care se va desfăşura în această seară, vedeta din „Lebăda neagră”, Natalie Portman, culege premiu după premiu. Aseară, la gala Independent Spirit Awards, care a

În drum spre ceremonia decernării Oscarurilor, care se va desfăşura în această seară, vedeta din „Lebăda neagră”, Natalie Portman, culege premiu după premiu.

Aseară, la gala Independent Spirit Awards, care a avut loc în Santa Monica (California), Natalie a câştigat trofeul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. Iar pelicula „Lebăda neagră” a fost distinsă cu alte trei statuete, printre care premiile pentru cel mai bun film şi pentru cel mai bun regizor, Darren Aronofsky.

Actriţa de 29 de ani a venit la eveniment însoţită de logodnicul său, coregraful francez Benjamin Millepied (33), alături de care aşteaptă primul său copil şi de care s-a îndrăgostit chiar la filmările pentru „Lebăda neagră”. Pe scena de la Independent Spirit Awards, Natalie şi Darren au vorbit despre dificultatea de-a strânge bugetul pentru acest proiect în care foarte puţini au crezut la început. Eforturile le-au fost, însă, răsplătite. Cu un buget de 15 milioane de dolari, filmul a încasat până acum, doar în America de Nord, peste 100 de milioane.

Pentru Natalie, trofeul de aseară este cel de-al 13 premiu pentru cea mai bună actriţă, câştigat graţie prestaţiei sale în rolul balerinei Nina Sayers (printre celelalte 12 numărându-se un premiu BAFTA şi un Glob de Aur). Rămâne de văzut în acestă seară, la gala Academiei Americane de Film, dacă numărul distincţiilor adunate de ea până acum va fi cu ghinion sau nu.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg