Natalie Portman: „Am fumat marijuana”

8 aprilie, 2011

Celebra actriţă care e pe cale să dea naştere primului ei copil ne-a surprins cu o declaraţie-şoc: a recunoscut că a consumat droguri în trecut. Având în vedere că Natalie Portman va aduce aduce pe lume un băieţel vara aceasta, ne aşteptam

Celebra actriţă care e pe cale să dea naştere primului ei copil ne-a surprins cu o declaraţie-şoc: a recunoscut că a consumat droguri în trecut.

Având în vedere că Natalie Portman va aduce aduce pe lume un băieţel vara aceasta, ne aşteptam ca faptele şi declaraţiile ei să fie în ton cu situaţia delicată în care se află. Când colo, câştigătoarea Oscarului care lucrează în momentul de faţă la realizarea comediei „Best Buds” ne-a uimit pe toţi cu sinceritatea ei: „Am fumat marijuana în facultate, dar n-am mai consumat de câţiva ani acest drog. Acum sunt prea «bătrână» pentru aşa ceva. Mi-aş dori să mai fiu atât de modernă cum eram odată, dar parcă sunt o bătrânică acum. Mă culc apropae în fiecare seară la ora 10. Vă spun: m-am schimbat.” E posibil că vedeta şi-a dorit să-şi schimbe puţin imaginea făcând astfel de declaraţii, având în vedere că este implicată în proiecte „cool”, cum le numeşte ea, în care consumul de stupefiante este permis.