Natalie Portman, prima apariţie cu fetiţa sa Amelia

7 aprilie, 2017
natalie portman hepta 2861082 jpg jpeg

Natalie Portman a ieşit pentru prima oară la plimbare cu bebeluşul său, micuţa Amelia. Actriţa a fost foarte grijulie şi precaută şi nu a lăsat la vedere chipul mezinei familiei, căci proaspăta mămică a ţinut-o foarte aproape de pieptul ei, înfăşurată într-un şal.

image

Actriţa de 35 de ani a scos-o pe fetiţa ei pentru prima dată la plimbare miercuri în parcul Griffith din Los Angeles. Natalie a mers prin iarbă şi a lăsat căruciorul acasă pentru a-i fi mai uşor să se descurce, bebeluşul fiind înfăşurat într-un şal negru, purtat la pieptul mamei, cu picioaruşele şi mâinile micuţe la vedere.

Natalie a fost foarte grijulie cu micuţa Amelia.

Pentru această zi relaxantă, Natalie a purtat o pereche de pantaloni din denim scurţi, un tricou în dungi alb cu roz şi pantofi sport, la care a adăugat un accesoriu indispensabil, ochelarii care au ferit-o de soare. Actriţa a slăbit considerabil după ce a adus-o pe lume pe micuţa sa, căci înainte de Oscaruri a fost surprinsă de paparazzi tot la plimbare, cu o burtă imensă şi kilograme serioase în plus.

Natalie Portman şi mama sa la plimbare, chiar înainte ca actriţa să nască.

Amelia s-a născut pe 22 februarie, chiar înainte de Oscaruri, eveniment la care nu a putut participa, deşi a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. Natalie este căsătorită cu Benjamin Millepied, iar cei doi mai au împreună un băieţel, Aleph, în vârstă de 5 ani.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg