Natalie Portman: ”Statueta Oscar este un idol fals!”

7 mai, 2015
nat jpeg

În 2011, Natalie Portman primea statueta Oscar pentru ”Cea mai bună actriţă”, graţie prestaţiei sale excelente în pelicula ”Black Swan”. Însă la patru ani de la fericitul eveniment, actriţa declară că percepţia ei

În 2011, Natalie Portman primea statueta Oscar pentru ”Cea mai bună actriţă”, graţie prestaţiei sale excelente în pelicula ”Black Swan”. Însă la patru ani de la fericitul eveniment, actriţa declară că percepţia ei s-a schimbat în legătură cu mult râvnita statuetă.

Actriţa în vârstă de 33 de ani a realizat recent un pictorial pentru The Hollywood Reporter, ocazie cu care a dat ş-un interviu despre cum s-a schimbat viaţa ei după câştigarea premiului Oscar.

image

Actriţa i-a suprins pe reporteri declarând că nici măcar nu ştie unde se află statueta respectivă, căci nu a vrut s-o mai lase la vedere prin casă. Motivul? Statueta de aur ar reprezenta un idol fals, conform credinţei lui Natalie. ”E ca şi cum aş venera o statuetă de aur – ceea ce ar însemna literalmente să-mi creez un idol fals. De aceea nu o mai las la vedere. Este un idol fals. (...) Cred că e în siguranţă depozitată în seif. Nu ştiu. N-am mai văzut-o de multă vreme”, a declarat actriţa recent.

Actriţa a povestit că şi-a dat seama de acest lucru în timp ce-i citea fiului său din Biblie, un pasaj în care se menţiona porunca Domnului de a nu te închina la alţi zei. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama de importanţa credinţei sale şi de cât de mult a însemnat pentru ea câştigarea acelei statuete.

image

Sursa foto: The Hollywood ReporterRecente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg