"Ne-a forţat să pozăm goale!" Prima fată vorbeşte din închisoare despre scandalul din Dubai, provocat de un rus prieten cu Barack Obama!

13 aprilie, 2021
1 irina sotulenko dubai jpg jpeg

Scandalul fetelor care au pozat goale pe un balcon în Dubai continuă cu dezvăluirile uneia dintre fetele implicate, rusoaica de 23 de ani Irina Sotulenko

La început a fost un incident inedit şi amuzant - mai multe fete goale puşcă au pozat goale pe un balcon în Dubai Marina, atrăgând atenţia tuturor locatarilor din jur. Dar după ce imaginile au fost postate pe Internet, lucrurile au scăpat de sub control - cu atât mai mult pentru că întreaga manifestare a încălcat grav legea decenţei publice, care este mai aspră în Dubai. Acum, Irina Sotulenko, una dintre modelele din Ucraina care s-a aflat în poze, dezvăluie culisele acestei acţiuni pentru Daily Star. Irina, care este acum reţinută în Dubai, spune că fetele au fost forţate să pozeze astfel. Iubitul şi avocatul ei sunt îngrijoraţi pentru că fetele care se află în detenţie vor fi deportate în Ucraina, rămânând fără contracte de modelling. Astfel, Irina şi-a exprimat furia împotriva organizatorului şedinţei foto, pe care ea l-a identificat ca fiind Vitaliy Grechin, un ucrainean de 41 de ani ce trăieşte în America. Ea spune că după şedinţa foto reuşise să ajungă la aeroport, dar autorităţile au obligat-o să meargă la poliţie şi să dea declaraţii despre ce s-a întâmplat - ulterior fiind reţinută. Grechin a fost la rândul lui reţinut - acesta fiind prieten cu mai multe celebrităţi americane, printre care George Clooney şi Sylvester Stallone, dar şi sponsor pentru o seamă de politicieni americani, printre care Barack Obama şi Hillary Clinton. "Toate astea s-au întâmplat din cauza idioţilor care au avut ideea să pună online pozele şi filmarea. Vitaliy Grechin e de vină. Vitaliy, eşti un tâmpit!", a spus Irina, adăugând că fetele au fost obligate să pozeze astfel, fiind ameninţate că altfel nu vor primi niciun ban pentru contractul de modelling din Dubai.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}