Nepoata nu permite ca Priscilla Presley să fie înmormântată lângă Elvis. Riley Keough, dură cu bunica

22 mai, 2023

Priscilla Presley a cerut să fie înmormântată lângă sufletul ei pereche, Elvis Presley, în timpul negocierilor cu nepoata Riley Keough, fiica cea mare a răposatei Lisa Marie Presley.

Priscilla și Elvis jpg

Se pare că în urma controversatei bătălii juridice care s-a încheiat recent, ambele părți au reușit totuși să ajungă la o înțelegere și s-au declarat mulțumite de deciziile luate. Cu toate acestea, nepoata Riley Keough a jucat dur și sunt foarte puține cererile bunicii sale pe care le-a acceptat.

Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg

Termenii înțelegerii dintre ele sunt privați, la fel ca și întâlnirile juridice recente. Un apropiat al familiei a dezvăluit Us Weekly, sub protecția anonimatului, că Priscilla Presley și-ar fi dorit să fie înmormântată la Graceland, lângă  fostul său soț, Elvis, însă cererea i-a fost respinsă de nepoată. La fel și suma de bani solicitată de Priscilla Presley și nedezvăluită publicului.

Priscilla Presley jpg

Celebrul cuplu Elvis - Priscilla s-a căsătorit în 1967, dar a divorțat în 1973. În 1968, s-a născut Lisa Marie Presley, singurul lor copil. Legendarul Elvis a murit în 1977 și a fost înmormântat la Memphis, Tennessee, între bunica sa paternă, Minnie Mae Presley, și tatăl său, Vernon Presley.

Lisa Marie Presley alături de fiul ei Benjamin

Proprietatea Graceland aparține celebrei familii, dar este și locul în care există cimitirul familiei, unde sunt înmormântați și Lisa Marie, dar și fiul ei, Benjamin Keough. Unul dintre motivele pentru care cererea Priscillei ar fi fost respinsă ar putea fi faptul că unul dintre morminte ar fi trebuit mutat, ca să-i facă ei loc, în condițiile în care Riley Keough nu se înțelege minunat cu bunica sa.

În deja celebra controversă, se simte cumva să cea care a vrut să termine ”războiul” a fost însăși Priscilla Presley, care s-a grăbit să declare: ”Sunt fericită că am rezolvat totul ca o familie”, a spus ea ET. ”Sper că vom primi răgazul să o plângem în pace și discreție pe Lisa Marie. Familia noastră a rezolvat toată confuzia ce se crease după moartea Lisei, am elucidat partea din documente ce îmi era neclară. Vă iubim și vă mulțumim! Vreau să știți că acum familia Presley e mai unită ca niciodată.”, a explicat Priscilla Presley.

Cele două femei s-au judecat pe averea Lisei. Pe moștenirea rămasă de la Elvis. Între bunică și nepoată au apărut suspiciunile de rea voință, după ce Priscilla Presley a contestat decizia fiicei sale de a o numi pe Keough singurul administrator al averii sale.

Acum, iată că neînțelegerile s-au aplanat și cele două au reușit să găsească soluții în timp record, chiar dacă multe cereri ale Priscillei au fost respinse.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg