Nepoata nu permite ca Priscilla Presley să fie înmormântată lângă Elvis. Riley Keough, dură cu bunica

22 mai, 2023

Priscilla Presley a cerut să fie înmormântată lângă sufletul ei pereche, Elvis Presley, în timpul negocierilor cu nepoata Riley Keough, fiica cea mare a răposatei Lisa Marie Presley.

Priscilla și Elvis jpg

Se pare că în urma controversatei bătălii juridice care s-a încheiat recent, ambele părți au reușit totuși să ajungă la o înțelegere și s-au declarat mulțumite de deciziile luate. Cu toate acestea, nepoata Riley Keough a jucat dur și sunt foarte puține cererile bunicii sale pe care le-a acceptat.

Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg

Termenii înțelegerii dintre ele sunt privați, la fel ca și întâlnirile juridice recente. Un apropiat al familiei a dezvăluit Us Weekly, sub protecția anonimatului, că Priscilla Presley și-ar fi dorit să fie înmormântată la Graceland, lângă  fostul său soț, Elvis, însă cererea i-a fost respinsă de nepoată. La fel și suma de bani solicitată de Priscilla Presley și nedezvăluită publicului.

Priscilla Presley jpg

Celebrul cuplu Elvis - Priscilla s-a căsătorit în 1967, dar a divorțat în 1973. În 1968, s-a născut Lisa Marie Presley, singurul lor copil. Legendarul Elvis a murit în 1977 și a fost înmormântat la Memphis, Tennessee, între bunica sa paternă, Minnie Mae Presley, și tatăl său, Vernon Presley.

Lisa Marie Presley alături de fiul ei Benjamin

Proprietatea Graceland aparține celebrei familii, dar este și locul în care există cimitirul familiei, unde sunt înmormântați și Lisa Marie, dar și fiul ei, Benjamin Keough. Unul dintre motivele pentru care cererea Priscillei ar fi fost respinsă ar putea fi faptul că unul dintre morminte ar fi trebuit mutat, ca să-i facă ei loc, în condițiile în care Riley Keough nu se înțelege minunat cu bunica sa.

În deja celebra controversă, se simte cumva să cea care a vrut să termine ”războiul” a fost însăși Priscilla Presley, care s-a grăbit să declare: ”Sunt fericită că am rezolvat totul ca o familie”, a spus ea ET. ”Sper că vom primi răgazul să o plângem în pace și discreție pe Lisa Marie. Familia noastră a rezolvat toată confuzia ce se crease după moartea Lisei, am elucidat partea din documente ce îmi era neclară. Vă iubim și vă mulțumim! Vreau să știți că acum familia Presley e mai unită ca niciodată.”, a explicat Priscilla Presley.

Cele două femei s-au judecat pe averea Lisei. Pe moștenirea rămasă de la Elvis. Între bunică și nepoată au apărut suspiciunile de rea voință, după ce Priscilla Presley a contestat decizia fiicei sale de a o numi pe Keough singurul administrator al averii sale.

Acum, iată că neînțelegerile s-au aplanat și cele două au reușit să găsească soluții în timp record, chiar dacă multe cereri ale Priscillei au fost respinse.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg