Nepotul lui Meryl Streep, grave probleme cu legea. Scandalurile care l-au transformat în oaia neagră a familiei

2 aprilie, 2021
2 profimedia 0575655350 jpg jpeg

Procesul introdus împotriva nepotului lui Meryl Streep pentru o presupună agresiune la adresa unui bărbat într-un moment de furie petrecut în trafic, va fi suspendat, în timp ce se desfăşoară un dosar penal, a decis un judecător.

David Peralta-Mera l-a dat în judecată pe Charles Harrison Streep în septembrie, susţînând că Streep l-a trântit cu capul la pământ, în timp ce arunca insulte rasiste la adresa lui. Incidentul s-ar fi petrecut anul trecut în august, în parcarea unei bănci.

Streep a fost acuzat iniţial de strangulare şi agresiune, dar acele acuzaţii au fost declasate de la infracţiuni contravenţionale, cu garanţia de 5.000 de dolari exonerată.

Marţi, judecătoarea Curţii Supreme din Manhattan, Barbara Jaffe, a acceptat cererea lui Streep de a suspenda procesul civil în aşteptarea celui penal.

profimedia 0565779733 jpg jpeg

Judecătorul a respins, de asemenea, două acuzaţii în proces - neglijenţă şi neglijenţă gravă - deoarece Peralta-Mera susţine că Streep a acţionat cu intenţie, iar acuzaţiile de neglijenţă nu au elementul intenţiei.  Avocatul lui Peralta-Mera, Edmond Chakmakian, a declarat că nu este surprins sau dezamăgit de decizie, dar va urmări cu atenţie rezultatul procesului, unde va depune mărturie clientului său.

„La sfârşitul zilei, Streep va fi probabil condamnat şi singura problemă care va fi decisă de un juriu în materie civilă va fi valoarea daunelor pe care acest tânăr le plăteşte şi va continuă să le plătească”.

Charles Harrison Streep este considerat oaia neagră a familiei. În trecut, nepotul lui Meryl Streep a primit o amendă din partea poliţiei după ce a fost surprins făcând sex în faţa unei ferestre fără draperii din Pennsylvania. Iar aceasta nu este singură problemă cu legea pe care Charles a avut-o. El a devenit cunoscut lumii întregi după ce a bătut un student până l-a băgat în spital.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg