Netflix este interesat de o colaborare cu Prinţul Harry şi Meghan Markle

21 ianuarie, 2020
1 meghan si harry netflix jpg jpeg

După scandalul plecării cuplului princiar din sânul Familiei Regale, producătorii întrevăd posibilitatea unui câştig din această poveste.

După ce Meghan şi Harry şi-au pierdut titlurile şi locul în ordinea Casei Regale, declarând că doresc să devină independenţi din punct de vedere financiar, Ted Sarandos, principalul ofiţer de conţinut din cadrul Netflix, a spus că este interesat de o posibilă colaborare cu ducele şi ducesa de Sussex, declarând zilele trecute în Los Angeles: „Cine n-ar fi interesat?”.

Pe modelul îmbrăţişat deja de cuplul Obama, care a semnat recent un contract de opt cifre cu Netflix prin care vor produce un număr de programe istorice, biografice şi de justiţie socială (ba chiar au deja un documentar nominalizat la Oscar!), Meghan şi Harry ar putea primi o ofertă similară. Netflix le-ar putea oferi celor doi membri ai Familiei Regale o platformă de 158 de milioane de abonaţi, ceea ce ar fi după toate probabilităţile o adevărată reuşită, de vreme ce serviciul de streaming a fost aclamat în ultimii ani în mod constant pentru „The Crown”, un serial ce prezintă viaţa Reginei Elisabeta a II-a.

Harry şi Meghan au deja experienţă în spaţiul media. Ducele de Sussex l-a intervievat în 2017 pe Barack Obama, perioadă în care era editor special în cadrul BBC Radio 4. În plus, anul trecut a fost lansat în SUA şi Marea Britanie documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”, program ce îi surprinde pe cei doi în ipostaze nu tocmai obişnuite pentru nişte membri ai Familiei Regale.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg