Neti Sandu: "M-am măritat la 24 de ani" VIDEO

21 noiembrie, 2017
Neti Sandu despre casatorie si copii jpeg

Pentru mulţi, responsabila cu zodiile de la matinalul de la Pro TV e un total mister. A fost căsătorită? Are copii? Poartă perucă? Răspunsurile la aceste întrebări, dar şi multe alte informaţii despre viaţa ei le-am aflat din interviul acordat în weekendul trecut Andreei Esca.

image

"Sunt conştiincioasă, sunt muncitoare, serioasă, devotată, mă şi economisesc. Poţi să ai încredere în mine. Eu încerc să nu dezamăgesc, dar sigur că nu reuşesc întotdeauna şi încerc să fiu fresh". Aşa se autocaracterizează invitata specială de weekendul trecut a emisiunii "La Radio cu Andreea Esca".

"Imediat după ce am terminat facultatea, am început să învăţ astrologia, să învăţ partea teoretică şi am învăţat exact ca la facultate. Aşa am început. Am fost în continuu fascinată de astrologie, care a fost un hobby şi care a devenit după aia o profesie şi o fac zilnic", a povestit Neti Sandu la Europa FM.

25 noiembrie 1958, 00.30, Bucureşti. Acestea sunt datele de naştere ale celebrei horoscopiste de la Pro TV, care a copilărit într-o casă cu curte din prelungirea Ghencea.

"Tatăl meu e din Fierbinţi. Eu am fost foarte revoltată când am văzut prezentarea, pentru că pe vremea mea nu era aşa. Verii mei sunt foarte inteligenţi, foarte talentaţi şi foarte studioşi. Şi nu înţelegeam glumele astea din serial şi mereu spuneam: "Nu se poate aşa ceva, e revoltător, eu acolo am trăit!" Nu ştiu, s-o fi schimbat lumea, maică!", spune Neti, care a acceptat cu greu glumele făcute pe seama sătenilor din serialul "Las Fierbinţi". "Primul model feminin al meu n-a fost mama, a fost această mătuşă a mea de la Fierbinţi, care era o lady, era şi frumoasă, şi modernă, şi elegantă, era tipolgia perfectă de cucoană. La ea am auzit prima oară vorbind franţuzeşte... Deci îţi dai seama cum mi se părea mie universul de acolo şi ce vedeam la televizor după aia în "Las fiebinţi"! Unchiul meu, la fel, era foarte studios şi foarte talentat, copiii la fel. Mătuşa era secretara liceului, unchiul meu a fost primarul acelei localităţi, apoi vărul meu a fost primar... Deci ce să spun? Eu vedeam acolo o altă lume acolo decât ce văd la televizor."

Întrebată de primele iubiri, Neti Sandu a povestit că: "În liceu, aveam un prieten prin clasa a XI-a şi am fost prieteni vreo şapte ani. (...) Era mai mic cu doi ani. Noi făceam pregătire la română cu acelaşi profesor, dar materie diferită. Eu am dat la Filologie, el la Agronomie. (...) A fost destul de constructivă relaţia, dar eram prea mici şi nu înţelegeam nimic, ne jucam. Îmi plăcea că era imprevizibil. Era frumos, că avea ochii verzi, tenul măsliniu şi că era zgubilitic, imprevizibil şi asta îmi plăcea. Fura maşina tatălui lui - avea 16 ani, şi mă trezeam cu el la poartă. Mama înnebunea!".

image

Mai târziu, "m-am măritat, dar a durat doi ani, pentru că eram foarte diferiţi. Aveam 24 de ani. După aceea, am avut o relaţie de 10 ani până chiar când să ajung la Pro TV, dar a plecat. Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia. A fost înfiorător de greu. Aşa a fost începutul la Pro TV. Aşa i-am spus lui Florin (Călinescu, n.r.) că "sunt atât de dărâmată că nu ştiu dacă o să pot face faţă aici." Exact atunci a fost, cu două săptămâni înainte să încep, a plecat după 10 ani de relaţie. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. Dar uite că... El a invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia. Şi eu de-aia n-am luptat niciun milimetru şi nu i-am cerut nicio explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut niciio posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza. (...) Dacă nu ar fi plecat şi dacă nu s-ar fi întrerupt totul atât de dureros, de-o cruzime rară - că în prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă, iar eu când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău, că am crezut că au venit hoţii - eu nu aş fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut pentru sufletul meu. (...) Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele."

"Ar fi fost bine să am copii, dar mi-a fost frică la vremea aia, n-aş fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită. Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare. Nu-mi pare rău într-un fel, dar era bine să fi avut un copil. Dar, pe de altă parte, de-abia după ce am făcut terapie, am înţeles ce greşeli aş fi făcut cu el şi, dacă aş putea acumsă fac  şi n-ar fi atât de greu fizic, acum aş şti ce să fac cu el. Văd cu totul altfel lucrurile."

Referitor la programul ei zilnic şi la rutina ei de frumuseţe, Neti a dezvăluit că: "Mă culc pe la 21.00, 21.30, dar dacă fac asta zile la rând la un moment dat sunt atât de obosită încât trebuie să mă culc de la 19.00. Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 02.30, fac duş, beau cafea şi mă pregătesc pentru că la 04.00 vine maşina să mă ia, ajung în redacţie, mă uit să văd dacă sunt montate toate, cum le ştim noi, mă machiez singură, mă face la păr. (...) Coafura nu e chiar la fel, dar cam aceeaşi linie, pentru că părul meu este sticlos şi nu stă altfel. Nu am perucă, într-adevăr lumea mă întreabă asta, mă trage de păr de-adevăratelea, ca să se convingă ei sau se uită la mine şi mă întreabă dacă e natural. Şi sunt foarte mulţi care îmi spun că ştiu ei sigur că port perucă. (...) Eu acum mă spăl doar cu şampon şi o dată pe săptămână îl vopsesc la rădăcină, pentru că el este foarte alb şi sticlos. Eu îl vopsesc cu şaten închis, dar pare negru."Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg