Nevasta lui Will Smith, dezvăluire şocantă: ”N-am vrut să mă căsătoresc. Am plâns în drum spre altar”

23 octombrie, 2018
1 jada jpg jpeg

Sunt căsătoriţi de mai bine de douăzeci de ani şi, în ciuda nenumăratelor zvonuri legate de divorţ, Jada Pinkett-Smith şi Will Smith au un mariaj extrem de fericit.

Cu toate acestea, într-o ediţie recentă a emisiunii sale, Red Table Talk, nevasta lui Will Smith a povestit că momentul nunţii n-a fost deloc unul fericit. Asta pentru că, spune actriţa de 47 de ani, căsătoria n-ar fi fost pe lista ei depriorităţi şi nu s-ar fi văzut niciodată mireasă dacă n-ar fi fost însărcinată. ”Pur şi simplu am ştiut că nu vreau să mă căsătoresc niciodată. Primul trimestru de sarcină a fost oribil. Şi eram supărată că trebuie să mă căsătoresc. Eram nervoasă. Am ajuns plângand în faţa altarului, am plâns tot drumul până acolo”, povesteşte, fără perdea, Jada Pinkett-Smith.

image

Tot Jada lămureşte lucrurile şi spune că dorinţa ei de a nu se căsători nu avea de-a face cu sentimentele pe care le avea pentru Will Smith. ”Niciodată n-am fost de acord cu instituţia căsătoriei. Pur şi simplu nu sunt de acord cu ea. Încă nu sunt. Până moartea ne va despărţi e o chestie reală pentru mine, dar mă dezic de toate regulile şi toate ideile. Titlul de ”soţie” sau ceea ce presupune el – nu mă reprezintă”, a mai declarat soţia celebrul actor.

image

Jada mărturiseşte şi că cea care a convins-o să facă acest pas, de a se căsători cu Will Smith, a fost mama sa, Adrienne Banfield-Norris, care nu ar fi acceptat ideea ca fiica sa să facă un copil cu un bărbat cu care nu e căsătorită. ”Îmi pare rău că nu ţi-am respectat dorinţa. Am fost egoistă. M-am gândit că n-am să te văd niciodată măritată, iar tu eşti singurul meu copil. Nunta a fost oribilă. Jadei i-a fost rău. Nu voia să coopereze cu nimic. Avea acele greţuri şi ameţeli”, povesteşte mama actriţei, în timpul acelei emisiuni.

image


Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg