Newman, soţii Costanza, Nazistul Supei şi alte personaje secundare populare din Seinfeld

27 ianuarie, 2016
seinfeld2 jpeg

Jerry, George, Elaine şi Kramer

Pentru unii, este cel mai bun serial de comedie din toate timpurile. De fapt, să reformulăm, pentru mulţi, inclusiv noi, Seinfeld este absolutul când vine vorba de sitcomuri, fără ca niciun alt show TV să se mai ridice, în timp, la standardele impuse de acesta. Au trecut ani, însă reluările acestui serial fac încă audienţe importante la televizor. E clar! Nu ne mai săturăm de aventurile lui Jerry, George, Elaine şi Kramer! Dar nici cu personajele secundare sau chiar episodice din acest serial fenomen nu ne este ruşine, căci şi acestea au fost pur şi simplu geniale. Să ne amintim, aşadar, de cei mai populari, dubioş şi ciudaţi eroi secundari din Seinfeld!

Morty şi Helen Seinfeld

Părinţii lui Jerry, plasaţi la o distanţă confortabilă de fiul lor cel independent, tocmai în Florida, în comunitatea de pensionari din imaginara Del Boca Vista. Deşi puteau fi cam invazivi şi maniaci, este clar că soţii Seinfeld puteau fi mai digerabili decât părinţii colerici ai lui George.

image

Nazistul Supei

A apărut într-un singur episod din serialul Seinfeld, dar a fost de-ajuns pentru a deveni unul dintre personajele memorabile. Mai mult, episodul în care acesta apare ca patron super zelos de restaurant este unul dintre cele mai bune ale seriei, actorul Larry Thomas fiind chiar nominalizat la un premiu Emmy pentru cea mai bună prestaţie episodică. "No soup for you!" este replica lui memorabilă.

image

George Steinbrenner

Acel patron al lui George, pe care îl vedem apărând doar cu spatele, stând la birou, şi al cărui debit verbal îl înnebuneşte pur şi simplu pe George, atunci când acesta păşeşte spăşit în biroul lui. Interesant este că vocea acestui personaj este chiar cea a creatorului serialului Seinfeld, marele Larry David.

image

Unchiul Leo

Un alt personaj care-l scotea din minţi pe Jerry, nepotul lui, mai ales din cauza paranoii sale, cum că tot ce i se întâmplă are legătură cu ura faţă de evrei. Actorul Len Lesser, cel care l-a interpretat atât de bine pe unchiul cel plin de energie al lui Jerry a murit în anul 2011, la vârsta de 89 de ani.

image

Frank şi Estelle Costanza

Jerry Stiller, tatăl mai faimosului Ben, a fost pur şi simplu magistral în rolul maniacului şi istericului tată al lui George. Părinţii personajului lui Jason Alexander îmbogăţeau showul cu unele dintre cele mai dubioase schimburi de replici şi situaţii. Nu-i greu de înţeles de ce George i-ar fi vrut alături de părinţii lui Jerry, la mii de km depărtare, în Del Boca Vista.

image

Newman

Nu sunem foarte convinşi că ştim motivul pentru care Newman şi Jerry se urau, dar e drept că aceştia iubeau să se urască. Iar prezenţa poştaşului obez şi frustrat în multe dintre episoadele showului a fost una gustată de fani. Actorul Wayne Knight a fost aproape un al cincilea personaj principal în Seinfeld, iar rolul lui i-a rămas ca o etichetă onorabilă pentru restul carierei.

image

Peterman 

Şeful cu pretenţii boeme, bun gust şi intonaţie dramatică al lui Elaine a fost, la rândul lui, un personaj genial. Descrierile ridicole pe care le făcea unor sate uitate de lume din Anzi sau aiurea, limbajul lui pretenţios şi atitudinea lui afectată au făcut din personajul lui John O'Hurley unul ca picat din cer în nebunia din Seinfeld.

image


Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg