Nicholas Van Varenberg, oaia neagră din familia lui Jean-Claude Van Damme

10 martie, 2018
Jean Claude Van Damme png

Fiul cel mic al starului hollywoodian a văzut prea multe filme de acţiune cu Van Damme! Altfel nu ne explicăm de ce şi-a decis Nick ieşirea din anonimat cu un atac revoltător la adresa amicului său, copiind astfel comportamentul violent pe care tatăl lui îl are (şi) pe marele ecran.

image

Nimeni nu auzise de Nicholas Van Varenberg (22) până în septembrie 2017, când a devenit brusc preferatul presei internaţionale, din cauza incidentului violent care l-a avut ca protagonist. Nick şi-a ţinut prizonier colegul de cameră, pe care l-a şi ameninţat cu cuţitul, motiv pentru care a fost luat pe sus de poliţişti şi băgat direct în arest. A ieşit, evident, din închisoare, după ce a plătit cauţiunea de 10.000 de dolari. Iar, după toată această nebunie, cel mai mic copil al lui Van Damme s-a scufundat din nou în anonimat. Ce păcat! La cât de frumuşel este – până şi fotografia sa din arestul poliţiei poate fi demnă de orice portofoliu de topmodel! – ar face o carieră fulminantă în modelling! Când colo, el se ţine de ilegalităţi şi îşi iroseşte viaţa. Dar de ce n-a urmat oare Nicholas cariera onorabilă a tatălui său, întocmai ca fraţii lui, evitând astfel să dea de belea?

Certat cu legea. După incidentul din 2017, Nick a fost arestat pentru atac cu armă mortală, privare de libertate, posesie de marijuana, acuzaţii care-i vor rămâne în cazier şi-l vor urmări toată viaţa.

Van Damme are trei copii, dintre care doi l-au depăşit deja în flexibilitate şi dexteritate. Primul născut al actorului, Kristopher (30), este maestru în arte marţiale şi actor care i-a dat deja replica tatălui său în câteva dintre blockbusterele lui. Iar Bianca Bree (27), fiica lui Jean-Claude, apare şi ea în clipuri postate pe internet şi acompaniate sau măcar regizate de însuşi Van Damme. La fel ca fratele Kris, Bianca joacă şi ea în filme de acţiune şi promite să bifeze cât mai multe realizări în carieră. Numai Nicholas nu dă semne că-şi plănuieşte în mod admirabil viitorul. A încercat doar să-i atragă, în mod disperat, atenţia faimosului său tată cu atacul de anul trecut la adresa amicului său şi cu asta basta!

Salvarea? Singurul film în care a jucat Nicholas, Kickboxer: Retaliation (2017), a fost o mână de ajutor întinsă de tatăl lui, vedeta peliculei. Tardiv sau nu pentru redresarea fiului pierdut din mână de Van Damme?

Nu şi-a petrecut întreaga copilărie pe platourile de filmare, admirând mişcările incredibile făcute de Van Damme (pe vremea când era în formă maximă) şi nici nu a beneficiat de exemplul pozitiv al mamei (ca fraţii lui, care se mândresc cu mama lor, fosta culturistă Gladys Portugues). Cea care i-a dat naştere, Darcy LaPier, este o actriţă de duzină, care a devenit faimoasă numai pentru numeroasele ei mariaje avantajoase – cu Ron Rice, fondatorul unei companii beauty de succes, Mark R. Hughes, iniţiatorul Herbalife (care, în mod convenabil pentru ea, a decedat la numai un an după nuntă) şi cu superstarul hollywoodian Jean-Claude Van Damme!

Din păcate, nici măcar acesta nu i-a putut fi un model în viaţă lui Nick. După ce a venit pe lume, Van Varenberg a avut de suportat numai certurile părinţilor, care, nu de puţine ori, se lăsau cu bătăi crunte încasate de Darcy. Aflat în plin declin profesional, starul din The Kickboxer (1989) îşi căuta consolarea în braţele altor femei – a avut o aventură cu Kylie Minogue când Darcy era însărcinată cu Nicholas – şi găsea constant alinare în droguri. Şi ne mai mirăm că Nicholas s-a transformat într-un adolescent rebel, care nici la 22 de ani n-are idee cum să-şi pună ordine în viaţă!

Foto: Guliver/ Splash News/HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg