Nici de data asta nu ajunge la altar! Kylie Minogue s-a despărțit de Paul Solomons

6 februarie, 2023

Deși se vorbea de o posibilă căsătorie între cântăreața australiană și directorul de creație al revistei „GQ“, sorții nu i-au fost favorabili artistei nici de data aceasta.

Kylie Minogue si Paul Solomons   profimedia 0638157237 jpg

După cinci ani de relație, Kylie Minogue, în vârstă de 54 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei, Paul Solomons, director de creație al revistei britanice „GQ“. Cei doi ar fi întâmpinat dificultăți în a face să funcționeze o relație la distanță.

Kylie Minogue, originară din Australia, s-ar fi întors acasă, în suburbia de est a orașului Melbourne, după ce a trăit zeci de ani în Marea Britanie, în timp ce iubitul ei galez a rămas în capitala britanică.

Cei doi ar fi încercat să păstreze legătura, în ciuda diferenței de fus orar de 11 ore, dar s-au dat bătuți, în cele din urmă. „Kylie și Paul și-au dorit realmente să facă lucrurile să funcționeze, dar în cele din urmă diferența de fus orar a fost un obstacol hotărâtor în relația lor", a declarat o sursă pentru cotidianul „The Sun“. Iar Paul nu putea să se ducă la Melbourne pentru un weekend prelungit ori de câte ori lucrurile deveneau tensionate“, comentează aceeași sursă.

În ceea ce o privește pe Kylie Minogue, aceasta a vrut să păstreze cât mai mult timp pentru ea informația, pentru că nu vrea să apară în presă cu comentarii de tipul "săraca, ghinionista și îndrăgostită Kylie are din nou inima frântă", așa cum s-a întâmplat după fiecare despărțire mediatizată.

Și, tot ca de fiecare dată, Kylie vrea să se afunde în munca de studio și să păstreze o relație de prietenie cu Paul Solomons.

Cinci ani împreună și o logondă neconfirmată

Kylie Minogue și Paul Solomons s-au cunoscut în februarie 2018, după ce niște prieteni comuni le-au făcut cunoștință, idila lor devenind publică abia câteva luni mai târziu. Prin 2021, se vorbea chiar despre o logodnă, familia artistei fiind cea care a comentat pe marginea unei posibile căsătorii între cei doi.

Kylie Minogue şi Paul Solomons au fost surprinşi sărutându se la New York jpeg

Gloria, mama vitregă a lui Paul, declara la acea vreme despre Kylie faptul că "Este foarte drăguță, sunt încântată că s-au logodit. Este foarte emoționant. Dar, cu părere de rău, nu vă pot spune mai multe, pentru că mi s-a spus să nu o fac. Îmi respect fiul și o respect pe Kylie prea mult, pentru a spune mai multe“.

Staff-ul lui Kylie Minogue a declinat apoi zvonurile, confirmând că cei doi nu sunt logodiți.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg