Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită! Angelina Jolie, în scandal post-adopţie cu mama biologică a Zaharei

24 decembrie, 2021
1 1 angie si zahara profimedia 0639668173 jpg jpeg

După adopţia Zaharei, s-a iscat un scandal-monstru. Cum rămâne cu mama biologică a fetei, care a fost păcălită să renunţe la fiica ei?

Angie (46) şi-a extins familia, în 2005, mai mult la insistenţele primului ei copil adoptat, Maddoxx, care, la cei 3 ani câţi avea atunci, îşi dorea un frate sau o soră din Africa. Zahara (16) era malnutrită şi rahitică în Etiopia ei natală, însă, odată adusă acasă, în SUA, şi-a revenit complet. Toate bune şi frumoase pentru faimoasa familie, până când mama biologică a copilului a apărut din senin, şi-a spus povestea tristă în presă şi a început să aibă pretenţii. Totuşi cum de agenţia de adopţie nu ştia de existenţa ei şi, mai mult de-atât, a asigurat-o pe actriţă că murise de SIDA?

Zahara nu era orfană, după cum fusese lăsată Jolie să creadă. Mama ei biologică, Mentewab Dawit Lebiso, trăia atunci când a fost pronunţată adopţia şi nu înţelege nici ea cum de-a fost declarată moartă în actele oficiale. Însă există o explicaţie. Mama ei, Almaz, şi un anume Girma au facilitat adopţia micuţei Zahara tocmai pentru a o ajuta pe Lebiso. Sau ca să facă rost de nişte bani, nu vom şti niciodată exact. Cert e că Lebiso s-a născut săracă şi, într-o zi, când bunica ei era plecată, un bărbat a intrat peste ea în casă şi a agresat-o sexual.

stanga
dreapta
2 profimedia 0640200680 jpg jpeg
3 zahara profimedia 0640160860 jpg jpeg
4 zahara profimedia 0640181383 jpg jpeg
1 1 angie si zahara profimedia 0639668173 jpg jpeg

În urma violului, a rezultat o sarcină, care a dus la dezmoştenirea tinerei de către familie. Neavând bani ca să facă avort, Lebiso a păstrat sarcina şi a încercat să-şi crească fetiţa cum putea ea mai bine. Doar că lăuza a fost copleşită de ruşine şi responsabilităţi şi, disperată, i-a pus-o în braţe pe Zahara mamei ei şi a fugit mâncând pământul. Atunci a intrat pe fir acel Girma, care i-a făcut rost bunicii de o familie adoptatoare pentru nepoţică. Singura lui condiţie a fost ca Almaz să spună că fetiţa era orfană, că mama ei murise de SIDA. Evident că omul a negat totul atunci când a fost luat la întrebări, însă actele dovedesc că el a mijlocit adopţia Zaharei Marley Jolie-Pitt.

Fiica Angelinei are o viaţă frumoasă, lucru pentru care mama ei biologică este recunoscătoare, însă se află în mijlocul unui scandal pricinuit chiar de cea care i-a dat viaţă. “Îmi doresc enorm să pot menţine legătura cu fiica mea”, spunea Lebiso în 2017, în Daily Mail. Şi nu mai e mult până când adolescenta va decide singură dacă va relua sau nu legătura cu cea care-a adus-o pe lume. 

Foto - Profimedia  Recente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg