Nicio zi fără cumpărături. Jennifer Lopez, super stylish, cu fetele, în vizită la un celebru magazin de lux din New York

15 august, 2022
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg

Ce poate să însenineze ziua oricărei femei? Încă o sesiune de shopping. Și cum se pare că este una dintre îndeletnicirile sale preferate, diva a mers la New York, la un celebru brand de lux.

Drapată în haine de brand, casual dar stylish, J Lo a impresionat cu ținuta sa de zi ruptă parcă din reviste. Și se pare că diva se implică din ce în ce mai mult, pentru a relaționa cu fetele lui Ben Affleck.

Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman (8) jpg

Din gașca veselă prezentă la cumpărături, nu a lipsit Violet Affleck, fiica în vârstă de 16 ani a soțului său. Au fost prezente și fiica sa, Emme, dar și sora vedetei, Lynda Lopez.

Doamnele au zăbovit ceva la ”Bergdorf Goodman”, un celebru magazin de lux din New York, care găzduiește numai branduri de lux.

Foarte veselă, Jennifer a purtat cu mult stil o geantă crossover body Gucci, care costă între 1400 și 1800 de Euro.

În picioare a optat pentru încălțăminte sport comodă, de culoare albă, dar și o cămașă albă oversize și pantaloni scurți și mulați gri. Părul și l-a strâns într-o coadă de cal și nu au lipsit ochelarii de soare cu care ne-a obișnuit.

Bergdorf Goodman Inc. este un magazin universal de lux cu sediul pe Fifth Avenue din Midtown Manhattan, New York City. Compania a fost fondată în 1899 de Herman Bergdorf și a fost ulterior deținută și administrată de Edwin Goodman, iar mai târziu fiul său, Andrew Goodman.

Violet, fiica cea mare a lui Ben, seamănă izbitor cu mama sa, Jennifer Garner. Ea a însoțit-o pe Jennifer la New York și a purtat o ținută lejeră de adolescentă, pantaloni și tricou.

Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman (12) jpg

În schimb, Emme, fiica lui J Lo, încă nu a decis să renunțe la look-ul său băiețos. Adolescenta de 14 ani pare că nu împărtășește deloc pasiunea mamei sale pentru modă. Cu părul scurt și ușor ciufulit, Emme ar putea fi cu ușurință confundată cu fratele său geamăn, Max.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg