Nicio zi fără cumpărături. Jennifer Lopez, super stylish, cu fetele, în vizită la un celebru magazin de lux din New York

15 august, 2022
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg

Ce poate să însenineze ziua oricărei femei? Încă o sesiune de shopping. Și cum se pare că este una dintre îndeletnicirile sale preferate, diva a mers la New York, la un celebru brand de lux.

Drapată în haine de brand, casual dar stylish, J Lo a impresionat cu ținuta sa de zi ruptă parcă din reviste. Și se pare că diva se implică din ce în ce mai mult, pentru a relaționa cu fetele lui Ben Affleck.

Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman (8) jpg

Din gașca veselă prezentă la cumpărături, nu a lipsit Violet Affleck, fiica în vârstă de 16 ani a soțului său. Au fost prezente și fiica sa, Emme, dar și sora vedetei, Lynda Lopez.

Doamnele au zăbovit ceva la ”Bergdorf Goodman”, un celebru magazin de lux din New York, care găzduiește numai branduri de lux.

Foarte veselă, Jennifer a purtat cu mult stil o geantă crossover body Gucci, care costă între 1400 și 1800 de Euro.

În picioare a optat pentru încălțăminte sport comodă, de culoare albă, dar și o cămașă albă oversize și pantaloni scurți și mulați gri. Părul și l-a strâns într-o coadă de cal și nu au lipsit ochelarii de soare cu care ne-a obișnuit.

Bergdorf Goodman Inc. este un magazin universal de lux cu sediul pe Fifth Avenue din Midtown Manhattan, New York City. Compania a fost fondată în 1899 de Herman Bergdorf și a fost ulterior deținută și administrată de Edwin Goodman, iar mai târziu fiul său, Andrew Goodman.

Violet, fiica cea mare a lui Ben, seamănă izbitor cu mama sa, Jennifer Garner. Ea a însoțit-o pe Jennifer la New York și a purtat o ținută lejeră de adolescentă, pantaloni și tricou.

Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman (12) jpg

În schimb, Emme, fiica lui J Lo, încă nu a decis să renunțe la look-ul său băiețos. Adolescenta de 14 ani pare că nu împărtășește deloc pasiunea mamei sale pentru modă. Cu părul scurt și ușor ciufulit, Emme ar putea fi cu ușurință confundată cu fratele său geamăn, Max.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg