”Fabrica de copii” nu s-a închis. Artistul își așteaptă al 11-lea urmaș și iarăși două femei sunt însărcinate cu el în același timp

4 noiembrie, 2022
alyssa scott nick cannon baby jpg

Pare o reluare, nu? Și anul trecut era aceeași situație. Dar nu se dezice de misiunea vieții sale.

Mai are foarte puțin și echipa de fotbal va fi gata. Căci da, Nick Cannon va fi tată pentru a 11-a oară. Bărbatul cu care Mariah Carey are gemeni este unul dintre cei mai productivi artiști. Obișnuiește să lase două femei însărcinate în același timp, așadar, nicio surpriză!

alyssa scott nick cannon baby 2 jpg

Alyssa Scott a confirmat sarcina cu ajutorul unei ședințe foto adorabile, dar și incendiare. Căci stă goală și însărcinată în fața lui Cannon. Vedeta de la “Masked Singer” în vârstă de 42 de ani este în cada de baie și îi atinge burtica femeii, în timp ce o privește ca pe o zeiță.

”Miracol și binecuvântări”, a scris Alyssa Scott în dreptul imaginilor. Este aceeași femeie cu care Nick Cannon a mai avut un fiu. E vorba de micul Zen, care s-a născut în iunie 2021, dar care a murit din cauza unui cancer galopant la creier, cinci luni mai târziu. Starul a fost devastat de pierdere.

Scott este și mama fetiței Zeela în vârstă de 4 ani, dintr-o relație anterioară. Ea a anunțat sarcina din octombrie, însă abia acum a dezvăluit cine e tatăl.

A, și credeați că e singura gravidă? Ei bine, nu. Nick Cannon a lăsat-o din nou însărcinată și pe Abby De La Rosa, cu care are gemenii Zion și Zillion, în vârstă de 1 an.

Apoi, Nick Cannon mai are 7 copii cu alte patru femei, inclusiv gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 11 ani, cu celebra Mariah Carey.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg