Nick Cannon, întrebat dacă face sex cu Mariah Carey. Iată-i răspunsul neaşteptat!

28 aprilie, 2017
Nick Cannon jpeg

Te-ai aştepta ca la o astfel de întrebare îndrăzneaţă, Nick Cannon să nu răspundă. Ei bine, a făcut-o, iar replica lui a fost una chiar savuroasă, lăsând-o pe moderatoare fără cuvinte!

A vorbit despre sentimentele faţă de diva pop

Nick Cannon, fostul soţ al artistei Mariah Carey, a fost invitat în emisiunea moderată de Wendy Williams, joi. În timpul discuţiei televizate, vedeta a fost întrebată dacă face în prezent sex cu fosta soţie, dat fiind faptul că paparazzi i-au tot surprins împreună, în toiul nopţii.

În ultima vreme, au tot fost surprinşi împreună, fără copii

Ei bine, Nick n-a vrut să lase lucrurile la voia întâmplării, şi-a răspuns pe cât se poate de clar. ”N-ar fi nimic greşit în asta, însă nu e acesta cazul”, a fost răspunsul de-a dreptul curajos al vedetei, la întrebarea jurnalistei dacă face sau nu sex cu Mariah Carey.

Nick şi-a completat răspunsul cu o replică care ne-a făcut, însă, să credem că dacă Mariah i-ar da o şansă, acesta ar profita de ea. ”Nu e nimic altceva decât iubire necondiţionată între noi, adică, da, e superbă, dar sunt respectuos cu ea. Îmi bag copiii la culcare şi plec acasă”, a declarat, jovial, fostul soţ al artistei.

Insistând pe subiectul destrămării mariajului cu diva pop, Nick a mărturisit şi că se vede singurul vinovat al separării lor. ”A fost vina mea, eu am făcut tot”, a recunoscut producătorul. Aşadar, să fie aceste declaraţii, de fapt, nişte încercări de a o impresiona pe Mariah şi de a o face să-i mai dea o şansă? Vom vedea!

Familia lor.

Cert e că după separare, Mariah şi Nick au reuşit să aibă grijă de micuţii lor, gemenii Monroe şi Moroccan, pentru ca aceştia să nu fie afectaţi de schimbările din familia lor.

foto: Hepta / arhivăRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg