Nick Cannon, întrebat dacă face sex cu Mariah Carey. Iată-i răspunsul neaşteptat!

28 aprilie, 2017
Nick Cannon jpeg

Te-ai aştepta ca la o astfel de întrebare îndrăzneaţă, Nick Cannon să nu răspundă. Ei bine, a făcut-o, iar replica lui a fost una chiar savuroasă, lăsând-o pe moderatoare fără cuvinte!

A vorbit despre sentimentele faţă de diva pop

Nick Cannon, fostul soţ al artistei Mariah Carey, a fost invitat în emisiunea moderată de Wendy Williams, joi. În timpul discuţiei televizate, vedeta a fost întrebată dacă face în prezent sex cu fosta soţie, dat fiind faptul că paparazzi i-au tot surprins împreună, în toiul nopţii.

În ultima vreme, au tot fost surprinşi împreună, fără copii

Ei bine, Nick n-a vrut să lase lucrurile la voia întâmplării, şi-a răspuns pe cât se poate de clar. ”N-ar fi nimic greşit în asta, însă nu e acesta cazul”, a fost răspunsul de-a dreptul curajos al vedetei, la întrebarea jurnalistei dacă face sau nu sex cu Mariah Carey.

Nick şi-a completat răspunsul cu o replică care ne-a făcut, însă, să credem că dacă Mariah i-ar da o şansă, acesta ar profita de ea. ”Nu e nimic altceva decât iubire necondiţionată între noi, adică, da, e superbă, dar sunt respectuos cu ea. Îmi bag copiii la culcare şi plec acasă”, a declarat, jovial, fostul soţ al artistei.

Insistând pe subiectul destrămării mariajului cu diva pop, Nick a mărturisit şi că se vede singurul vinovat al separării lor. ”A fost vina mea, eu am făcut tot”, a recunoscut producătorul. Aşadar, să fie aceste declaraţii, de fapt, nişte încercări de a o impresiona pe Mariah şi de a o face să-i mai dea o şansă? Vom vedea!

Familia lor.

Cert e că după separare, Mariah şi Nick au reuşit să aibă grijă de micuţii lor, gemenii Monroe şi Moroccan, pentru ca aceştia să nu fie afectaţi de schimbările din familia lor.

foto: Hepta / arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg