Nick Nolte, trecerea de la Prinţul mareelor la ''cerşetorul'' cu miliarde în cont. Actorul nu mai are nimic în comun cu bărbatul iubit de Barbra Streisand

19 august, 2019
15 profimedia 0094323490 jpg jpeg

Avea lipici la femei şi putea duce roluri grele. Nick Nolte a fost numit, alternativ, unul dintre cei mai buni actori ai generaţiei sale, cel mai sexy bărbat în viaţă” şi ''o mizerie alcoolică cu părul sălbatic''. Astăzi, la 78 de ani, faimosul actor e în cădere liberă din cauza alcoolului şi a exceselor de tot felul, semn că traiul furtunos pe care l-a adoptat i-a jucat feste.

Nolte nu mai era nimic din figura impunătoare pe care o afişa în Om bogat, om sărac sau în Prinţul mareelor, se îmbracă neglijent şi poartă mai tot timpul barbă, iar ochii săi, de un albastru nepieritor, emană tristeţe, nu opulenţă.

11 profimedia 0461821662 jpg jpeg

Astăzi, nici nu ai putea crede că până şi Barbra Streisand a încercat să îi pună lumea la picioare ca să îi intre în graţii. Ba mai mult, a făcut tot posibilul să îl facă să se mute cu ea. Cei doi au împărţit ceva sentimente când filmau pentru producţia Prinţul mareelor, dar Nolte se dedica atunci creşterii fiului său şi prefera mai mult aventurile.

3 profimedia 0137024668 jpg jpeg

"Am fost atras puternic de ea, la fel cum era şi de mine, atât de mult încât am ştiut că la început trebuie să vorbim despre motivele pentru care nu ar trebui să alunecăm într-o relaţie romantică în timp ce lucram”. povestea actorul pentru Daily Mail. "Puteam trăi cu fantezia unei relaţii, dar o legătură fizică nu ar fi supravieţuit",  Şi aşa a şi fost. Idila a luat sfârşit când cei doi nu au mai împărţit platoul de filmare.

5 profimedia 0145164893 jpg jpeg

Zilele trecute, Nick Nolte a fost surprins pe stradă de paparazzii. Nolte se plimba cu bicicleta şi purta o cămaşă şi pantaloni scurţi de culoare roz, semn că vorbele aruncate de cârcotaşi îl lasă rece.

12 profimedia 0465375671 1 jpg jpeg

Starul american a fost căsătorit de patru ori şi are doi copii, un fiu în vârstă de 32 de ani, pe nume Brawley Nolte, din căsătoria cu Rebecca Linger şi o fiică, Sophie, în vârstă de 11 ani. Nolte este căsătorit cu actriţa Clytie Lane din 2016.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg