Nicki Minaj, hulită de activiştii pentru drepturile omului

21 decembrie, 2015
Nicki Minaj jpeg

Banii n-au miros, nici culoare. Nicki Minaj crede foarte tare în zicala asta, de aceea a şi făcut aceeaşi greşeală ca Mariah Carey, fiind acum ţinta celor mai aspre critici

Nicki Minaj a cântat pentru dictatorul angolez

Ce a făcut Nicki atât de rău? Ei bine, a concertat pentru dictatorul Angolei, Jose Eduardo dos Santos. Mai exact, Nicki a ajuns sâmbătă cu un avion particular în Luanda, capitala Angolei, pentru a susţine un concert la petrecerea de Crăciun organizată de Unitel, compania de comunicaţii deţinută majoritar de familia preşedintelui. Un concert pe care Nicki l-a susţinut în ciuda rugăminţilor activiştilor pentru drepturile omului, care vorbesc despre sărăcia cruntă în care trăiesc locuitorii acestei ţări, asupriţi de preşedintele Eduardo - aproape 70% din populaţie supravieţuieşte cu doar 2 dolari pe zi. Asta în timp de dos Santos, care ocupă funcţia de preşedinte din 1979, a acaparat mai multe companii ale ţării în propriul beneficiu - iar după ce parlamentul angolez a dat o lege prin care a devenit ilegal ca preşedintele să deţină astfel de bunuri (se presupune că în înţelegere cu preşedintele, dorinic să-şi spele imaginea în acest fel), Jose Eduardo i-a transferat totul fiicei sale, Isabel dos Santos, care a ajuns astfel cea mai bogată femeie de pe continentul african.

Activiştii pentru drepturile omului o acuză acum pe Minaj de lăcomie, pentru că a acceptat să fie plătită de un dictator, dar şi de faptul că susţine politica abuzivă a acestuia printr-un astfel de gest.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg