Nicodim Ungureanu, rol hotărâtor în serialul Adela

17 ianuarie, 2022
3 politist2 jpg jpeg

Serialul Adela îşi continuă povestea cu un nou capitol.

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu.

Toma este un poliţist care îşi desfăşoară activitatea alături de procurorul Sebastian Lascu (Răzvan Fodor), în anchetele pe care acesta le conduce. Pe măsură ce noi indicii ies la iveală, Toma este pe cale să descopere misterele familiei Andronic.

stanga
dreapta
1 politist1 jpg jpeg
3 politist2 jpg jpeg

„În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la şedinţa cu părinţii, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său, completând: „Am ce să joc şi mă joc cu toţi cum vreau! Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion pentru propunerea primită şi voi ţine cont de sfatul primit: <Fă un super personaj, aşa îmi mulţumeşti!>”.

Ce adevăruri nerostite şi ce secrete vechi va scoate la lumină Toma Lungu, vom descoperi urmărind cel de-al treilea sezon al serialului Adela, ce va avea premiera joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg