Nicola Peltz, debut regizoral, susținut de soacra Victoria Beckham. Ce a spus nora despre ea

7 februarie, 2024

Deși mult timp au fost alimentate zvonuri că cele două femei din viața lui Brooklyn Beckham nu s-ar înțelege, iată că se reconfirmă. Nora și soacra se înțeleg de minune.

Victoria Beckham, Nicola Peltz, Getty (4) jpg

Nicola Peltz Beckham este recunoscătoare pentru prietenii și familia care o susțin! În timp ce se afla la premiera filmului „Lola” din Los Angeles, sâmbătă seara, modelul și actrița Nicola Peltz Beckham a discutat cu Access Hollywood despre debutul ei regizoral în noul film Lola, dar și despre în care și-a inserat propria viață în poveste.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a povestit, de asemenea, cât de bine s-a simțit susținută de oamenii ei dragi: soțul Brooklyn Beckham, prietena ei apropiată Selena Gomez, cumnatul Cruz Beckham și mai ales soacra Victoria Beckham.

Cele două nu s-au ferit de etalări publice ale afecțiunii reciproce, iar nora a subliniat un aspect important: la premieră, ținuta i-a fost asigurată de Victoria Beckham, o cunoscută designer vestimentar. Este de notorietate zvonul care s-a vehiculat imediat după nuntă, cum că soția lui David Beckham s-ar fi simțit ofensată că nora sa nu a solicitat-o pentru rochia de mireasă.

Însă toate bune când se termină cu bine. Cele două doamne acum sunt prietene la cataramă: "Victoria este aici în seara asta și înseamnă totul pentru mine. Ea mi-a făcut ținuta. Mi-a personalizat acest look frumos și sunt atât de fericită că o am aici în seara asta", a spus Nicola Peltz. „Lola” urmează să apară în cinematografe pe 9 februarie.

Nicola este o adevărată răsfățată a sorții, fiica fostului model Claudia Heffner cu impresarul Nelson Peltz, care, potrivit Forbes, are o avere de 1.400 de milioane de euro!

Nicola Peltz Nelson jpg

Nicola s-a bucurat de viaţa glamouroasă cu mult înainte de a-l cunoaşte pe mai tânărul cu 4 ani decât ea Brooklyn Beckham. Averea a fost adunată în timp, de generaţii. Bunicul lui Nelson a avut o firmă de aprovizionare a multor restaurante din New York, iar Nelson a debutat în afaceri cu o firmă de camioane. Ulterior a dezvoltat linia începută de bunicul lui, cu o companie distribuitoare de alimente congelate - devenită în timp mamutul Triangle Industries, pe care l-a vândut în 1989 pentru 840 de milioane de dolari. Azi, Peltz este în boardul unor companii precum Procter & Gamble, Sysco şi The Madison Square Garden Company. Stilul de viaţă al familiei Peltz a fost şi este unul pe măsura banilor, cu două avioane private şi mai multe case, Nicola fiind cu adevărat răsfăţată de tatăl ei (foto jos). Cu 3 căsnicii la activ, Nelson are 10 copii - dintre care opt dăruiţi doar de Claudia! Cuplul locuieşte într-o vilă cu 27 de camere în Bedford. Dar nu sunt lipsiţi de controverse, ştiută fiind susţinerea lui Nelson pentru Donald Trump, pentru care a condus şi campanii de strângere de fonduri.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg