Nicola Peltz, debut regizoral, susținut de soacra Victoria Beckham. Ce a spus nora despre ea

7 februarie, 2024

Deși mult timp au fost alimentate zvonuri că cele două femei din viața lui Brooklyn Beckham nu s-ar înțelege, iată că se reconfirmă. Nora și soacra se înțeleg de minune.

Victoria Beckham, Nicola Peltz, Getty (4) jpg

Nicola Peltz Beckham este recunoscătoare pentru prietenii și familia care o susțin! În timp ce se afla la premiera filmului „Lola” din Los Angeles, sâmbătă seara, modelul și actrița Nicola Peltz Beckham a discutat cu Access Hollywood despre debutul ei regizoral în noul film Lola, dar și despre în care și-a inserat propria viață în poveste.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a povestit, de asemenea, cât de bine s-a simțit susținută de oamenii ei dragi: soțul Brooklyn Beckham, prietena ei apropiată Selena Gomez, cumnatul Cruz Beckham și mai ales soacra Victoria Beckham.

Cele două nu s-au ferit de etalări publice ale afecțiunii reciproce, iar nora a subliniat un aspect important: la premieră, ținuta i-a fost asigurată de Victoria Beckham, o cunoscută designer vestimentar. Este de notorietate zvonul care s-a vehiculat imediat după nuntă, cum că soția lui David Beckham s-ar fi simțit ofensată că nora sa nu a solicitat-o pentru rochia de mireasă.

Însă toate bune când se termină cu bine. Cele două doamne acum sunt prietene la cataramă: "Victoria este aici în seara asta și înseamnă totul pentru mine. Ea mi-a făcut ținuta. Mi-a personalizat acest look frumos și sunt atât de fericită că o am aici în seara asta", a spus Nicola Peltz. „Lola” urmează să apară în cinematografe pe 9 februarie.

Nicola este o adevărată răsfățată a sorții, fiica fostului model Claudia Heffner cu impresarul Nelson Peltz, care, potrivit Forbes, are o avere de 1.400 de milioane de euro!

Nicola Peltz Nelson jpg

Nicola s-a bucurat de viaţa glamouroasă cu mult înainte de a-l cunoaşte pe mai tânărul cu 4 ani decât ea Brooklyn Beckham. Averea a fost adunată în timp, de generaţii. Bunicul lui Nelson a avut o firmă de aprovizionare a multor restaurante din New York, iar Nelson a debutat în afaceri cu o firmă de camioane. Ulterior a dezvoltat linia începută de bunicul lui, cu o companie distribuitoare de alimente congelate - devenită în timp mamutul Triangle Industries, pe care l-a vândut în 1989 pentru 840 de milioane de dolari. Azi, Peltz este în boardul unor companii precum Procter & Gamble, Sysco şi The Madison Square Garden Company. Stilul de viaţă al familiei Peltz a fost şi este unul pe măsura banilor, cu două avioane private şi mai multe case, Nicola fiind cu adevărat răsfăţată de tatăl ei (foto jos). Cu 3 căsnicii la activ, Nelson are 10 copii - dintre care opt dăruiţi doar de Claudia! Cuplul locuieşte într-o vilă cu 27 de camere în Bedford. Dar nu sunt lipsiţi de controverse, ştiută fiind susţinerea lui Nelson pentru Donald Trump, pentru care a condus şi campanii de strângere de fonduri.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg