Nicolas Cage (54), de nerecunoscut! Iată-l alături de noua iubită

22 mai, 2018
2017 Toronto International Film Festival   "Mom And Dad" Premiere jpeg

A fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette, cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, dar şi cu Alice Kim, o chinezoaică pe care a cunoscut-o pe când era chelneriţă, şi care, în cele din urmă, i-a dăruit doi copii. Totuşi, din ianuarie 2016, este un bărbat divorţat. Nu şi singur, însă.

Nicolas şi iubita lui, Erika Koike

Acesta are o nouă iubită, pe nume Erika Koike, despre care nu ştim mai nimic. Cert e că formează un cuplu oficial şi că cei doi se afişează fără restricţii în public. Ieri, de exemplu, paparazzi l-au surprins pe Nicolas Cage în timp ce lua cina în oraş cu tânăra lui iubită, Erika.

Actorul o secunda, şi, grijuliu, o conducea spre restaurantul unde urmau să se bucure de o cină romantică. Îmbrăcaţi extravagant, cei doi păreau că au o relaţie amoroasă stabilă. Un singur amănunt ne-a atras atenţia la apariţia celor doi: înfăţişarea lui Cage.

Nicolas Cage şi fosta soţie, Alice Kim Cage

Chipurile, acesta a trecut printr-o serie de schimbări fizice pentru noul lui rol, cel din filmul ”Primal”. Starul a declarat anterior că va mai juca pe micile ecrane 3-4 ani, după care se va dedica regiei şi producţiei. ”Reintru în producţie. Compania mea, Saturn Films, este implicată în tot soiul de filme acum. Regia este ceea ce-mi doresc să fac pe viitor, căci momentan dau mai multă importanţă profesiei de actor”, a declarat actorul care a câştigat un Oscar pentru rolul său din ”Leaving Las Vegas”.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg