Nicolas Cage are un fiu care îi seamănă perfect. Weston Coppola își înșală soția?

29 septembrie, 2022
cage jpg

Îi calcă pe urme celebrului său tată atunci când vine vorba de femei. Fiul lui Nicolas Cage , Weston Coppola, a fost văzut alături de o blondă în centrul orașului Los Angeles.

Rockerul purta o cămașă gri și pantaloni din piele de șarpe la care asortase o pereche de cizme din același material și se îndrepta cu prietena sa spre într-un restaurant din apropiere. Weston și-a completat look-ul cu o mască de față aurie și o jachetă de piele.

În ciuda faptului că se afișează cu o blondă, Weston este căsătorit cu o brunetă, Hila Cage Coppola. Cei doi au patru copii împreună, Lucian, Sorin și gemenii  Cyress și Venice.

Deși actorul – care este fiul starului de la Hollywood și al fostei sale iubite  Christina Fulton– tinde să rămână în afara ochiului publicului, el a învățat câte lucruri despre cinematografie de la tatăl său.

„Tatăl meu mi-a prezentat câteva complexității ale actoriei, dinamica acesteia”, a dezvăluit Weston într-un interviu din 2019. 

„Cel mai bun sfat de actorie pe care l-am primit este de la tatăl meu”, a adăugat el . „Mi-a vorbit despre importanța utilizării imaginației, a expresiilor și a vocii tale, toate astea pot exprima cu adevărat dorințele personajului tău”.

În ciuda faptului că are un fiu în vârstă de 31 de ani, Cage și-a întâmpinat recent cel de-al treilea copil, o fiică, cu noua soție, Riko Shibata. Starul mai are, de asemenea, un fiu de 16 ani, Kal – El Coppola Cage, cu fosta, Alice Kim.

Cage a a fost dat afară dintr-un bar din Las Vegas în septembrie 2021 pentru că a avut un comportament neadecvat. "S-a bătut cu personalul și, spre șocul nostru, s-a dovedit a fi Nicolas Cage", a dezvăluit un martor ocular. „Era într-o stare foarte proastă și se plimba fără pantofi”.



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg