Nicolas Cage are un fiu care îi seamănă perfect. Weston Coppola își înșală soția?

29 septembrie, 2022
cage jpg

Îi calcă pe urme celebrului său tată atunci când vine vorba de femei. Fiul lui Nicolas Cage , Weston Coppola, a fost văzut alături de o blondă în centrul orașului Los Angeles.

Rockerul purta o cămașă gri și pantaloni din piele de șarpe la care asortase o pereche de cizme din același material și se îndrepta cu prietena sa spre într-un restaurant din apropiere. Weston și-a completat look-ul cu o mască de față aurie și o jachetă de piele.

În ciuda faptului că se afișează cu o blondă, Weston este căsătorit cu o brunetă, Hila Cage Coppola. Cei doi au patru copii împreună, Lucian, Sorin și gemenii  Cyress și Venice.

Deși actorul – care este fiul starului de la Hollywood și al fostei sale iubite  Christina Fulton– tinde să rămână în afara ochiului publicului, el a învățat câte lucruri despre cinematografie de la tatăl său.

„Tatăl meu mi-a prezentat câteva complexității ale actoriei, dinamica acesteia”, a dezvăluit Weston într-un interviu din 2019. 

„Cel mai bun sfat de actorie pe care l-am primit este de la tatăl meu”, a adăugat el . „Mi-a vorbit despre importanța utilizării imaginației, a expresiilor și a vocii tale, toate astea pot exprima cu adevărat dorințele personajului tău”.

În ciuda faptului că are un fiu în vârstă de 31 de ani, Cage și-a întâmpinat recent cel de-al treilea copil, o fiică, cu noua soție, Riko Shibata. Starul mai are, de asemenea, un fiu de 16 ani, Kal – El Coppola Cage, cu fosta, Alice Kim.

Cage a a fost dat afară dintr-un bar din Las Vegas în septembrie 2021 pentru că a avut un comportament neadecvat. "S-a bătut cu personalul și, spre șocul nostru, s-a dovedit a fi Nicolas Cage", a dezvăluit un martor ocular. „Era într-o stare foarte proastă și se plimba fără pantofi”.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg