Nicolas Cage, bunic pentru prima oară

4 iulie, 2014

Fiul de 23 de ani al actorului, Weston Cage, a anunţat că s-a născut primul său copil. Soţia acestuia, Danielle, i-a adus pe lume starului de cinema un nepoţel exact pe 1 iulie: “Lucian Augustul Coppola Cage s-a născut pe 1 iulie 2014, la ora 15.14”, a confirmat purtătorul de cuvânt al cuplului

Fiul de 23 de ani al actorului, Weston Cage, a anunţat că s-a născut primul său copil. Soţia acestuia, Danielle, i-a adus pe lume starului de cinema un nepoţel exact pe 1 iulie: “Lucian Augustul Coppola Cage s-a născut pe 1 iulie 2014, la ora 15.14”, a confirmat purtătorul de cuvânt al cuplului, pentru Us Weekly.

Nicolas Cage (50) a aflat că va deveni bunic la începutul anului, când a primit vestea cu mare entuziasm. “Tata e extaziat”, mărturisea Weston despre faimosul lui tată. “S-a bucurat instant când a cunoscut-o şi pe Danielle, soţia mea”, a mai adăugat rockerul de 23 de ani. În februarie, într-un interviu pentru aceeaşi publicaţie.

Cât despre somptuosul nume, ales cu luni înainte, iată explicaţia dată de cuplu: “Lucian este de descendenţă română, ca şi mine”, a spus Danielle. “Iar Augustul e luat de la numele bunicului lui Weston”. “Îl respectăm foarte mult, a avut o inteligenţă incredibilă. A fost un geniu”, a completat Weston.

Cage mai are un fiu de 8 ani, Kal-El, cu actuala lui soţie, Alice Kim. Weston este fiul din căsătoria cu Christina Fulton.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg