Nicolas Cage, operat de urgenţă. Actorul filma în Bulgaria!

27 aprilie, 2017
'USS Indianapolis: Men of Courage' press conference jpeg

În ultimele săptămâni, Nicolas Cage a filmat în Bulgaria pentru noua sa peliculă ”#211”. Din păcate, ieri, reprezentanţii actorului au confirmat că acesta a avut un accident ”ciudat”, în urma căruia a fost de urgenţă internat în spital.

Nicolas Cage s-a accidentat în timpul filmărilor din Bulgaria, la noul film.

Cele mai noi veşti despre actorul hollywoodian Nicolas Cage nu sunt îmbucurătoare! Actorul se afla în Bulgaria, când s-a accidentat pe platoul de filmare. Potrivit reprezentanţilor lui, Nicolas a suferit o fractură de gleznă, în urma căruia a fost transferat de urgenţă în SUA pentru o intervenţie chirurgicală.

Accidentul ”ciudat” a avut loc, luni, iar actorului i s-au acordat primele îngrijiri medicale într-un spital din Sofia. De acolo, însă, a fost transferat într-un spital din SUA, la cerinţa medicului său. "Echipa medicală de la spital l-a sunat pe doctorul lui Nicolas Cage din SUA pentru a-l informa despre tipul de fractură şi de starea generală a actorului. Medicul său este cel care a cerut să fie operat în SUA şi a solicitat transferarea lui", a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Spitalului Militar din Sofia.

Regizorul filmului, York Shackleton, a decis să sisteze filmările la această peliculă, în aşteptarea actorului. Cel mai probabil, în următoarele două săptămâni actorul le va petrece în repaus total.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg