Nicole Cherry e însărcinată! Cum a făcut artista anunţul: “Lângă Florin am crescut şi în braţele lui am devenit femeie”

9 iunie, 2021
1 nicole4 jpg jpeg

La doar 22 de ani, Nicole Cherry se pregăteşte să fie mămică pentru prima oară. Artista a ţinut să dea vestea într-un mod cu totul neaşteptat: şi-a etalat burtica la finalul videoclipului „Scrie-mi pe suflet”, pe care l-a lansat ieri seară.

„Lângă Florin am crescut şi în braţele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul şi am simţit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieţii mele. De câteva luni, trăiesc toate emoţiile şi sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învăţat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami şi tati', a scris artista pe reţelele de socializare.

3 florin86 jpg jpeg

Solista are de mai mulţi  ani o relaţie cu Florin Popa. Cei doi se cunosc de când Nicole avea 16 ani, dar au ajuns să formeze un cuplu abia în 2019.

"Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoştea pe tatăl şi cumva mă ştia şi pe mine. Ideea e că s-a întâmplat aşa, dintr-o dată. Noi ne ştim aşa dintotdeauna şi mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El e mai mare cu opt ani.. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferenţă (râde). El zice că mereu a avut ochii pe mine şi i-a plăcut aşa să mă urmărească. Eu eram  indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi şi place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, povestea Nicole la Acces Direct.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg