Nicole Kidman face iar furori pe covorul roșu, într-o rochie super sexy, cu decupaje amețitoare

22 ianuarie, 2024

Actrița în vârstă de 56 a captat atenția tuturor la premiera ”The Expats” din New York, unde și-a pus în valoare silueta de sirenă într-o rochie neagră, ultra-sexy.

Nicole Kidman, Profimedia 0839295404 jpg

Diva roșcată din ”The Expats” a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la premiera newyorkeză a producției Prime Video, care s-a ținut duminică la Muzeul de Artă Modernă.

Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (2) jpg

La premiera din New York a celui mai recent film Amazon Prime Video, Expats, Nicole Kidman a captivat cu adevărat mulțimea.

Renumita actriță de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a înfruntat vremea rece într-o rochie neagră uluitoare fără spate, arătându-și silueta impresionant tonifiată.

Rochia ei neagră a fost dintre cele mai îndrăznețe! Cu decupaje amețitoare, care i-au lăsat la vedere spatele, brațele și părți din zona abdominală.

Australianca a pus clar accent pe ținută, însă nu și-a neglijat accesoriile. Ea a purtat cercei cu diamante și un ceas sofisticat.

Nu mai este un secret pentru nimeni că silueta aceasta de adolescentă este unul dintre atuurile sale de vedetă. Fizicul său se datorează unor gene excepționale, dar și unei atenții sporite legate de stilul său de viață.

Actrița și-a expus pletele-i superbe arămii cu o coafură lejeră, în bucle largi. De asemenea, și machiajul a fost cât se poate de discret, în nuanțe de maro.

Recent, Nicole Kidman a făcut câteva dezvăluiri în podcastul Stellar's Something To Talk About. Actrița a povestit cu sinceritate cum se simte în această perioadă la Hollywood, din perspectiva unei femei trecute de 50 de ani.

Ea a spus că poate înțelege uimirea oamenilor, atunci când apare aproape dezbrăcată. ”Îmi numesc alegerile vestimentare adolescentine, întrucât sunt decizii nebunești, intempestive, și niciodată nu mă gândesc la consecințe.”

Cu alte cuvinte, se lasă purtată de val și-i place să stârnească admirația, dar și controversele. Oarecum, e o rețetă a vedetelor, căci altfel, viața ar fi plictisitoare.

Cert este că Nicole Kidman este una dintre cele mai valoroase actrițe ale lumii, cu sau fără rochii scandaloase.

Foto: Profimedia & Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg