Nicole Kidman face iar furori pe covorul roșu, într-o rochie super sexy, cu decupaje amețitoare

22 ianuarie, 2024

Actrița în vârstă de 56 a captat atenția tuturor la premiera ”The Expats” din New York, unde și-a pus în valoare silueta de sirenă într-o rochie neagră, ultra-sexy.

Nicole Kidman, Profimedia 0839295404 jpg

Diva roșcată din ”The Expats” a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la premiera newyorkeză a producției Prime Video, care s-a ținut duminică la Muzeul de Artă Modernă.

Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (2) jpg

La premiera din New York a celui mai recent film Amazon Prime Video, Expats, Nicole Kidman a captivat cu adevărat mulțimea.

Renumita actriță de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a înfruntat vremea rece într-o rochie neagră uluitoare fără spate, arătându-și silueta impresionant tonifiată.

Rochia ei neagră a fost dintre cele mai îndrăznețe! Cu decupaje amețitoare, care i-au lăsat la vedere spatele, brațele și părți din zona abdominală.

Australianca a pus clar accent pe ținută, însă nu și-a neglijat accesoriile. Ea a purtat cercei cu diamante și un ceas sofisticat.

Nu mai este un secret pentru nimeni că silueta aceasta de adolescentă este unul dintre atuurile sale de vedetă. Fizicul său se datorează unor gene excepționale, dar și unei atenții sporite legate de stilul său de viață.

Actrița și-a expus pletele-i superbe arămii cu o coafură lejeră, în bucle largi. De asemenea, și machiajul a fost cât se poate de discret, în nuanțe de maro.

Recent, Nicole Kidman a făcut câteva dezvăluiri în podcastul Stellar's Something To Talk About. Actrița a povestit cu sinceritate cum se simte în această perioadă la Hollywood, din perspectiva unei femei trecute de 50 de ani.

Ea a spus că poate înțelege uimirea oamenilor, atunci când apare aproape dezbrăcată. ”Îmi numesc alegerile vestimentare adolescentine, întrucât sunt decizii nebunești, intempestive, și niciodată nu mă gândesc la consecințe.”

Cu alte cuvinte, se lasă purtată de val și-i place să stârnească admirația, dar și controversele. Oarecum, e o rețetă a vedetelor, căci altfel, viața ar fi plictisitoare.

Cert este că Nicole Kidman este una dintre cele mai valoroase actrițe ale lumii, cu sau fără rochii scandaloase.

Foto: Profimedia & Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg