Nicole Kidman face iar furori pe covorul roșu, într-o rochie super sexy, cu decupaje amețitoare

22 ianuarie, 2024

Actrița în vârstă de 56 a captat atenția tuturor la premiera ”The Expats” din New York, unde și-a pus în valoare silueta de sirenă într-o rochie neagră, ultra-sexy.

Nicole Kidman, Profimedia 0839295404 jpg

Diva roșcată din ”The Expats” a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la premiera newyorkeză a producției Prime Video, care s-a ținut duminică la Muzeul de Artă Modernă.

Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (2) jpg

La premiera din New York a celui mai recent film Amazon Prime Video, Expats, Nicole Kidman a captivat cu adevărat mulțimea.

Renumita actriță de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a înfruntat vremea rece într-o rochie neagră uluitoare fără spate, arătându-și silueta impresionant tonifiată.

Rochia ei neagră a fost dintre cele mai îndrăznețe! Cu decupaje amețitoare, care i-au lăsat la vedere spatele, brațele și părți din zona abdominală.

Australianca a pus clar accent pe ținută, însă nu și-a neglijat accesoriile. Ea a purtat cercei cu diamante și un ceas sofisticat.

Nu mai este un secret pentru nimeni că silueta aceasta de adolescentă este unul dintre atuurile sale de vedetă. Fizicul său se datorează unor gene excepționale, dar și unei atenții sporite legate de stilul său de viață.

Actrița și-a expus pletele-i superbe arămii cu o coafură lejeră, în bucle largi. De asemenea, și machiajul a fost cât se poate de discret, în nuanțe de maro.

Recent, Nicole Kidman a făcut câteva dezvăluiri în podcastul Stellar's Something To Talk About. Actrița a povestit cu sinceritate cum se simte în această perioadă la Hollywood, din perspectiva unei femei trecute de 50 de ani.

Ea a spus că poate înțelege uimirea oamenilor, atunci când apare aproape dezbrăcată. ”Îmi numesc alegerile vestimentare adolescentine, întrucât sunt decizii nebunești, intempestive, și niciodată nu mă gândesc la consecințe.”

Cu alte cuvinte, se lasă purtată de val și-i place să stârnească admirația, dar și controversele. Oarecum, e o rețetă a vedetelor, căci altfel, viața ar fi plictisitoare.

Cert este că Nicole Kidman este una dintre cele mai valoroase actrițe ale lumii, cu sau fără rochii scandaloase.

Foto: Profimedia & Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg