Nicole Kidman, ipostază uluitoare, la 56 de ani: în lenjerie intimă, transparentă, și cu un șarpe la gât

26 ianuarie, 2024

Actrița Expats a fost vedeta uneia dintre cele mai riscante ședințe foto de până acum! Nicole Kidman știe cum să-și pună admiratorii pe jar.

Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg

După ce a făcut furori cu apariția sa la premiera ”The Expats” din New York, unde și-a pus în valoare silueta de sirenă într-o rochie neagră, ultra-sexy, cu decupaje apetisante, Nicole Kidman este iarăși pe buzele tuturor, căci a fost dată publicității coperta Vogue a lunii februarie, ediția australiană, a cărei protagonistă este nimeni alta decât senzuala roșcată în vârstă de 56 de ani.

Cu o siluetă ireproșabilă și o piele de porțelan, atent ferită de razele soarelui, Nicole Kidman impresionează prin tema prezentată. A pozat în lenjerie intimă super sexy, incendiară de-a dreptul, și cu un șarpe viu în jurul gâtului. Ipostaza este una dintre cele mai îndrăznețe de până acum!

Titlul este mai mult decât explicit: ”Nicole Kidman nu urmează reguli.”

”Pentru cea de-a noua copertă a lui Nicole Kidman la Vogue Australia, ea a vrut să aducă o noutate îndrăzneață. A reușit cu ajutorul fotografului talentat Steven Klein și cu un parteneriat inedit cu un șarpe negru „ademenitor”, așa cum l-a caracterizat Kidman.

Laureata Oscar și-a dorit să fie fotografiată cu un șarpe, în premieră, iar motivul i l-a dezvăluit în interviu lui Hannah Rose. Se pare că este fascinată de proprietatea șerpilor de a-și elimina câte un rând de piele, exfoliind-o pe suprafețe aspre. „Poți încerca lucruri diferite, tot timpul, ceea ce mă entuziasmează... Poți fie să devii mai rigid pe măsură ce îmbătrânești, dar poți deveni și mai liber”. Citiți povestea completă la linkul din bio sau cumpărați  numărul din februarie al Vogue, de luni, 5 februarie, la standuri.”, a completat Revista Vogue în dreptul imaginilor.

Nicole Kidman în Vogue PNG

Majoritatea reacțiilor din online au fost pozitive, în legătură cu ipostazele noi în care a apărut diva. Căci Nicole Kidman este o divă veritabilă, ce aduce întotdeauna ceva nou. Duminica trecută a făcut furori la New York cu rochia sa neagră, ultra sexy!

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg