Nicole Kidman, părăsită de copiii adoptivi

22 decembrie, 2010
sunday rose   bm jaxnkidman fgh10426 25 1 jpeg

Celebra actriţă vorbeşte deseori despre fetiţa ei cea mică, Sunday Rose, dar uită să-i mai menţioneze şi pe cei doi copii înfiaţi de ea, Isabella şi Connor. Iar asta pentru că moştenitorii vedetei şi-ai lui Tom Cruise locuiesc cu tatăl lor adoptiv şi nu prea mai au de-a face cu ea.

Se creează din ce în ce mai mult impresia că pentru Nicole Kidman (43) este mai importantă Sunday Rose (2), fiica ei şi a actualului ei soţ, Keith Urban, decât cei doi copii înfiaţi de actriţă pe vremea când era căsătorită cu Tom Cruise. Într-un interviu acordat recent unei publicaţii americane, Nicole a uimit cu sinceritatea răspunsului ei la o întrebare privind viaţa Isabellei (18) şi a lui Connor (15).

image

Ea a recunoscut că o întristează foarte mult faptul că cei doi copii adoptivi ai ei au preferat să locuiască cu fostul ei soţ, Tom Cruise, decât să împartă casa cu actuala familie a vedetei. Aşadar Isabella şi Connor stau împreună cu faimosul actor, soţia lui, Katie Holmes, şi micuţa lor fiică, Suri. Iar Kidman n-a avut încotro decât să accepte decizia lor: „

image

În completarea celor declarate revistei de peste hotare, Kidman a ţinut să precizeze celor de la Associated Press: „

image

Unii sunt de părere că Tom Cruise a apelat la nişte „trucuri” scientologice pentru a face rost de custodia celor doi copii adoptivi ai lui. Chiar dacă actorul a recurs la tot felul de metode mai puţin ortodoxe de a-i convinge pe copii să-l aleagă pe el ca părinte care să-i aibă în grijă, se pare că starul se descurcă destul de bine cu creşterea lor, de-i atât de împăcată Nicole. Interesant ar fi fost să fi aflat şi varianta lor!

foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg