Nicole Kidman şi-a rupt o coastă încercând să intre cât mai bine în pielea personajului!

29 noiembrie, 2014
nicole 2 jpeg

Nicole Kidman a câştigat de-a lungul carierei sale numeroase premii şi distincţii pentru atribuţia sa remarcabilă în filme celebre precum: Days of Thunder ( 1990), Far and Away (1992), Moulin Rouge ( 2001), etc. Cel din urmă

Nicole Kidman a câştigat de-a lungul carierei sale numeroase premii şi distincţii pentru atribuţia sa remarcabilă în filme celebre precum: Days of Thunder ( 1990), Far and Away (1992), Moulin Rouge ( 2001), etc. Cel din urmă i-a adus frumoasei actriţe un Glob de Aur, dar şi nominalizarea la categoria cea mai bună actriţă.

La aproape 20 de ani de la ceea ce s-a dovedit o capodoperă cinematografică, Nicole Kidman poveşteşte despre ce impedimente a întâmpinat în realizarea personajului Satine din Moulin Rouge. Astfel, pe lângă faptul că rolul a presupus ca Nicole să interpreteze anumite melodii, ceea ce a pus-o în dificultate pe celebra actriţă, Nicole şi-a pus sănătatea în pericol pe tot parcursul peliculei.

image

Nicole Kidman povesteşte că şi-a rupt o coastă înainte de a începe filmările pentru că partenerul său a scăpat-o la repetiţii. Însă asta nu e tot. În două săptămâni, incidentul nefericit s-a repetat.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a recunoscut că era disperată să facă o figură frumoasă în acest musical, motiv pentru care strângea foarte tare corsetele pe care le îmbrăca, fără să-şi dea seama că acest lucru îi va face foarte mult rău. Astfel, din dorinţa de a avea doar 45 de cm în talie şi de a avea o siluetă caracteristică dansatoarelor de cabaret, Nicole şi-a rupt coasta încă o dată.

image

Ghinionul se pare că a urmărit-o pe tot parcursul filmărilor, căci la scurt timp după aceea şi-a rănit şi genunchiul, ceea ce a forţat-o pe actriţă să joace numai în scene statice.

Sursă foto: Getty & Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg