Nicole Kidman şi-a rupt o coastă încercând să intre cât mai bine în pielea personajului!

29 noiembrie, 2014
nicole 2 jpeg

Nicole Kidman a câştigat de-a lungul carierei sale numeroase premii şi distincţii pentru atribuţia sa remarcabilă în filme celebre precum: Days of Thunder ( 1990), Far and Away (1992), Moulin Rouge ( 2001), etc. Cel din urmă

Nicole Kidman a câştigat de-a lungul carierei sale numeroase premii şi distincţii pentru atribuţia sa remarcabilă în filme celebre precum: Days of Thunder ( 1990), Far and Away (1992), Moulin Rouge ( 2001), etc. Cel din urmă i-a adus frumoasei actriţe un Glob de Aur, dar şi nominalizarea la categoria cea mai bună actriţă.

La aproape 20 de ani de la ceea ce s-a dovedit o capodoperă cinematografică, Nicole Kidman poveşteşte despre ce impedimente a întâmpinat în realizarea personajului Satine din Moulin Rouge. Astfel, pe lângă faptul că rolul a presupus ca Nicole să interpreteze anumite melodii, ceea ce a pus-o în dificultate pe celebra actriţă, Nicole şi-a pus sănătatea în pericol pe tot parcursul peliculei.

image

Nicole Kidman povesteşte că şi-a rupt o coastă înainte de a începe filmările pentru că partenerul său a scăpat-o la repetiţii. Însă asta nu e tot. În două săptămâni, incidentul nefericit s-a repetat.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a recunoscut că era disperată să facă o figură frumoasă în acest musical, motiv pentru care strângea foarte tare corsetele pe care le îmbrăca, fără să-şi dea seama că acest lucru îi va face foarte mult rău. Astfel, din dorinţa de a avea doar 45 de cm în talie şi de a avea o siluetă caracteristică dansatoarelor de cabaret, Nicole şi-a rupt coasta încă o dată.

image

Ghinionul se pare că a urmărit-o pe tot parcursul filmărilor, căci la scurt timp după aceea şi-a rănit şi genunchiul, ceea ce a forţat-o pe actriţă să joace numai în scene statice.

Sursă foto: Getty & TwitterRecente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg