Nicole Kidman şi Keith Urban sunt de nedespărţit. Ce eforturi au făcut pentru a rămâne împreună?

22 martie, 2017
2016 CMT Music Awards   Backstage & Audience jpeg

El este câştigătorul premiului Grammy pentru muzica country, mai mereu pe drumuri din cauza concertelor la nivel mondial, iar ea este o actriţă celebră, care îşi petrece o mare parte din timp pe platourile de filmare. Cu toate acestea, Keith Urban şi Nicole Kidman reuşesc să ţină aprinsă flacăra iubirii. Cum? Cu multe sacrificii. 

image

În timpul talk show-ului lui Harry Connick Junior, Keith Urban a spus că familia şi soţia Nicole Kidman sunt prioritatea lui. Cântăreţul în vârstă de 49 de ani a dezlăvuit că odată a zburat din SUA în Australia pentru a o vedea pe Nicole, pe atunci însărcinată, şi a stat cu ea 5 ore înainte de a se întoarce înapoi în SUA.

Dragostea lui, Kidman, a meritat orice efort: "Odată am zburat la Sydney când Nic era gravidă. Trebuia să facă o ecografie şi eu eram în turneu în State, aşa că am luat primul avion pentru a fi lângă ea. Cred că am aterizat la ora 9 dimineaţa, ne-am dus la ecografie, am luat prânzul împreună şi apoi am plecat înapoi în State la ora 14.", a spus soţul lui Kidman.

image

Nu este de mirare că actriţa nu l-ar da pe soţul său pentru nimic în lume, dacă face astfel de gesturi romantice şi sacrificii pentru a-i fi alături. Nu ştim însă dacă Keith s-a referit la sarcina lui Nicole cu fiica lor Sunday Rose, 8 ani, sau cu Faith Margaret, 6 ani.

Kidman şi cântăreţul s-au căsătorit în 2006 şi au devenit părinţiii fetelor Sunday Rose şi Faith Margaret în 2008 şi 2010. Ea mai are încă doi copii adoptaţi cu fostul soţ, Tom Cruise - fiica Isabella, 24 ani, şi fiul Connor, 22 ani. În acelaşi timp, se pare că cei doi îndrăgostiţi se gândesc să se mute în Australia, două surse din oraşul natal al cântăreţului, Caboolture, au confirmat că celebrul cuplu este în căutarea unei noi proprietăţi.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg