Nicole Kidman și Keith Urban, un cuplu HOT! S-au distrat la plajă, înainte ca drumurile să li se separe

6 martie, 2023
Nicole Kidman și Keith Urban, Getty (1) jpg

Nicole Kidman și Keith Urban au petrecut o zi minunată, în familie, alături de fiicele lor Sunday și Faith.

Este un timp de calitate pe care și l-au acordat, înainte ca drumurile să li se despartă o bună bucată de timp, căci cei doi artiști, ambii în vârstă de 55 de ani, au agendele foarte ocupate în următoarele luni.

De aceea, au profitat de momentele împreună și au ieșit în Sydney, alături de fiicele Sunday Rose, 14 ani, și Faith Margaret, 12 ani.

Nicole Kidman și Keith Urban la plajă, Profimedia (1) jpg

Nu putem să nu remarcăm cât de bine arată actrița și cântărețul. Nicole Kidman și-a protejat pielea de porțelan cu mare atenție, având grijă să nu-și expună niciun centimetru de piele de la bust în sus. Starul din ”Moulin Rouge” a îmbrăcat un costum de baie negru cu mâneci, pălărie și ochelari de soare. În marea majoritate a timpului, a purtat și un pareo în timp ce s-a plimbat pe plajă de mână cu soțul său, însă și-a permis și luxul de a sta cu picioarele dezgolite la soare și de a se bucura de apă. Nicole Kidman are o piele foarte sensibilă, însă oricum nu-și dorește să stea la soare, căci știm deja, o piele care stă prea mult la soare îmbătrânește repede.

Keith Urban nu are aceeași problemă, căci el s-a bucurat intens de razele australiene și și-a expus fizicul impecabil într-o pereche de pantaloni scurți de baie.

Artistul este numai fibră, iar alături de Nicole Kidman, cei doi alcătuiesc unul dintre cele mai HOT cupluri din industrie.

Soții și-au luat rămas bun, întrucât solistul a reînceput turneul în Las Vegas, în timp ce Nicole Kidman va filma în Michigan, alături de Hugh Jackman.

După extrem de mediatizatul divorţ de Tom Cruise, în 2001, când toată lumea o considera de domeniul trecutului în Hollywood şi nu mai voia să aibă de-a face cu ea, frumoasa australiancă şi-a refăcut din temelii cariera, obţinând chiar şi un Oscar pentru prestaţia sa din The Hours (2002). La fel de surprinzătoare a fost şi-n 2006, când a dat mariajului încă o şansă, în ciuda faptului că nu ştia mai nimic despre proaspătul ei soţ, Keith Urban: „Ştiu că e ciudat, dar mie îmi place să mă căsătoresc mai întâi şi abia după nuntă să ajungem să ne cunoaştem!“. O superbă contradicţie, o uimitoare şi neobosită artistă, care adoră provocările  şi  trăieşte pentru prezent, învăţând, totuşi, pe de rost  fiecare lecţie de viaţă din trecut! Cunoscută pentru  originea ei australiană, Nicole s-a născut, de fapt, pe insula Oahu din Hawaii.

Părinţii ei, psihologul şi biochimistul Antony şi asistenta  medicală  Janelle se aflau cu viză de studii în  Statele Unite,  când  a venit pe lume fiica lor. La numai câteva luni după naştere, micuţa Hōkūlani, care înseamnă Stea Divină în hawaiiană, s-a mutat cu familia ei în Washington, unde Kidmanii au stat numai trei ani înainte de a-şi face bagajele şi a se muta definitiv în ţara lor natală, Australia. În tot acest timp, micuţa Nicole a început deja să-şi facă simţită personalitatea.

Iar această latură nu trece neobservată nici acum, la maturitate.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg