Nicole Kidman, sofisticată și superbă pe covorul roșu, în Sydney. Actrița a purtat o rochie spectaculoasă

20 decembrie, 2023

Australianca și soțul său Keith Urban au participat la o proiecție specială a filmului „Expats” de la Palace Verona, pe 20 decembrie 2023, în Sydney, Australia.

Nicole Kidman și Keith Urban, Getty (9) jpg

Ocazie cu care frumoasa roșcată a strălucit, din nou, prin frumusețe și simplitate. Deși are pielea albă, nu se ferește de nuanțele nude, care parcă o fac și mai sexy!

Nicole Kidman a uimit cu rochia ei splendidă, de culoarea pielii. Decoltată, cu umerii goi și depicată provocator pe picior. Pe principiul mai puțin înseamnă mai mult, actrița celebră a renunțat inclusiv la accesorii și a optat doar pentru cercei. Buclele sale romantice și roșcate au fost prinse într-un coc de o neglijență studiată.

A fost de-a dreptul fermecătoare, la brațul soțului său. Cu un machiaj discret, în nuanțe de pământ, Nicole Kidman emană siguranță și feminitate. Cei doi soți par că au găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Australianca în vârstă de 56 de ani nu a trecut neobservată la eveniment, pe covorul roșu. Ba mai mult, a fost și jucăușă, la brațul soțului ei.

Pe mâna dreaptă, starul din ”The Hours” a purtat o brățară masivă, din aur. Keith Urban e cucerit de ipostazele în care își vede soția.

Nici cântărețul în vârstă de 56 de ani nu a fost mai prejos: el a îmbrăcat un costum elegant, negru cu dungi nude, întocmai ca rochia soției.

Nicole este pur și simplu ravisantă, în ultimul timp.

Recent, a postat pe contul său de socializare o imagine alb-negru, care i-a încântat pe fani. Este din cale afară de diafană, iar comunitatea sa, care numără 9,9 milioane de urmăritori s-a declarat mulțumită.

Tot spectaculoasă a fost vedeta din Aquaman și la show-ul Balenciaga toamnă 2024 de pe South Windsor Boulevard din Los Angeles, purtând o rochie tip blazer, neagră, cu umeri avangardişti. Nicole Kidman și-a arătat însă dragostea pentru nude de multe ori, când a optat pentru ținute bej și crem. Ce-i drept, o ajută și silueta ireproșabilă.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg