Nicole Kidman spune adevărul despre copiii ei adoptaţi

4 noiembrie, 2016
2nd Annual InStyle Awards jpeg

Discretă cu viaţa ei personală, fosta soţie a lui Tom Cruise face, de data aceasta, o excepţie şi vorbeşte pe şleau despre relaţia dificilă pe care o are cu cei doi copii adoptaţi ai ei.

image

Nicole Kidman a oferit un interviu pentru revista “Town & Country”, în care a făcut o paralelă interesantă între cel mai recent film al său, “Lion”, şi viaţa ei de zi cu zi. Ea susţine că filmările la această peliculă au avut o însemnătate aparte pentru ea, filmul fiind foarte personal pentru actriţă din simplul motiv că oglindeşte perfect situaţia ei familială.

Isabella Cruise nu şi-a invitat mama adoptivă la nuntă

“A fost important pentru mine să lucrez la acest film pentru că sunt o mamă cu copii adoptaţi”, începe Kidman confesiunea. Nicole a înfiat, pe vremea căsniciei cu Tom Cruise, doi copii, pe Isabella (23) şi pe Connor (21).

Nici Connor Cruise nu ţine legătura cu Nicole Kidman

“Acest film este o scrisoare de dragoste la adresa copiilor mei!”, continuă emoţionată Nicole. “Personajul pe care îl interpretez eu, Sue, are un instinct matern foarte dezvoltat şi iubeşte necondiţionat. Acesta este motivul pentru care am ales să joc în acest film. Parcă e despre mine întregul subiect. Asta simt şi eu pentru copiii mei adoptaţi. Nu a contat nimic altceva decât că mi i-am dorit enorm. Este un sentiment foarte profund şi personal pe care îl simt eu pentru ei. Indiferent unde îi va duce viaţa, eu voi fi întotdeauna aici să îi sprijin şi să îi iubesc”, a declarat vedeta.

Din păcate, familia lui Kidman s-a destrămat după divorţul de Tom Cruise, care, încurajat de scientologie, i-a întors pe copii împotriva mamei lor adoptive. Iar situaţia nu s-a îmbunătăţit de-a lungul anilor. Lui Nicole nu i s-a permis accesul, în 2015, la nunta Isabellei cu Max Parker.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg