Nicole Kidman, superbă în negru! Diva face marele anunț, după o perioadă dificilă în plan personal

1 octombrie, 2024

Actrița revine în lumina reflectoarelor și arată fabulos. Vedeta are o siluetă de invidiat. Nicole Kidman a fost prezentă la show-ul de modă Balenciaga din timpul Săptămânii modei de la Paris, 2024.

FotoJet Nicole jpg

Celebra vedetă de la Hollywood s-a aflat de o bună bucată de vreme în Australia natală, de la vestea tragică a morții mamei sale Janelle.

Acum Nicole a revenit în Europa și se pare că poartă doliu. Drapată în negru, cu o rochie super decentă cu gât, care nu lasă deloc nicio bucățică de piele la vedere diva a strălucit prin simplitate. Atât de șic și-a asortat și accesoriile: ochelari de soare, pantofi negri cu toc, poșetă șic și ceasul portat peste mâneca rochiei.

Diva care nu se expune niciodată la soare și-a etalat tenul de porțelan, a zâmbit și chiar le-a făcut ”bezele” fotoreporterilor.

Nicole Kidman, Balmain, Profimedia (3) jpg

La un moment dat, fiindcă a început ploaia, un asistent al evenimentului a apărat-o de stropii reci cu o umbrelă.

Nicole Kidman se afla la Veneția când a auzit vestea devastatoare că iubita ei mama Janelle a murit, la începutul lunii septembrie, și a zburat în Australia pentru a fi alături de familia ei.

De atunci, vedeta de la Hollywood a păstrat tăcerea în online, dar luni a revenit pe rețelele de socializare pentru a împărtăși câteva știri importante fanilor săi.

Actrița premiată a anunțat că filmul ei mult așteptat, Babygirl, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția la începutul acestei luni, își va lansa trailerul marți.

Nicole a părăsit brusc Festivalul de Film de la Veneția după ce a aflat despre moartea lui Janelle, mama sa, iar regizoarea Babygirl, Halina Rejn, a lansat o declarație în numele ei pentru a-și explica absența, în timp ce i-a ridicat premiul pentru cea mai bună actriță.

Nicole și sora sa Antonia au fost incredibil de apropiate de mama lor, iar în ultimii ani, actrița a petrecut mult mai mult timp în Australia pentru a fi mai aproape de femeia care i-a dat viață.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg