Nicole Kidman vorbeşte despre mariajul cu Tom Cruise

3 octombrie, 2016
LE FESTIVAL DE VENISE 1999 jpeg

Actriţa de 49 de ani dezgroapă trecutul şi vorbeşte despre una dintre cele mai mediatizate poveşti de dragoste de la Hollywood, cea dintre ea şi fostul ei soţ, Tom Cruise.

image

Revista britanică Red a realizat un interviu cu Nicole Kidman, neocolind un subiect considerat de noi toţi încă delicat pentru actriţa de origine australiană. Surprinzător, însă, ea nu a refuzat să vorbească despre mariajul ei cu Tom Cruise.

“Eram atât de tânără atunci când m-am măritat! Acum, când privesc înapoi, nu pot să nu mă gândesc ce-o fi fost în mintea mea atunci când am acceptat să mă căsătoresc”, a declarat ea pentru revistă.

Nicole s-a măritat cu Tom Cruise în 1990, când actriţa n-avea decât 23 de ani. Cei doi au decis să-şi oficializeze relaţia după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Days of Thunder” cu un an înainte. Cei doi au divorţat în 2001, după ce faimoasa pereche a adoptat doi copii, pe Bella, care are acum 23 de ani, şi pe Connor, care are 21.

Nicole şi Tom au rezistat 11 ani împreună

Kidman a recunoscut că atunci şi-a dorit din tot sufletul să se căsătorească şi să aibă o familie, însă, în acelaşi timp, spune că totul s-a întâmplat mult prea repede.

“Mă uit, de pildă, la Taylor Swift. Câţi ani are ea? 26. Ei bine, eu aveam doi copii până la vârsta de 27 de ani şi eram deja măritată de patru ani. Totuşi asta e ceea ce mi-am dorit”, explică ea.

La cinci ani de la divorţul de Tom Cruise, Nicole s-a căsătorit cu cântăreţul de muzică country Keith Urban, cu care are doi copii, pe Sunday Rose (8 ani) şi pe Faith Margaret (5 ani).Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg