Nicole Scherzinger s-a despărţit de Lewis Hamilton

21 octombrie, 2011

Este a doua oară când pilotul de Formula 1 se desparte de artista mai mare cu şapte ani decât el. Ce s-a întâmplat de data aceasta?

Este a doua oară când pilotul de Formula 1 se desparte de artista mai mare cu şapte ani decât el. Ce s-a întâmplat de data aceasta?

Lewis Hamilton (26) şi Nicole Scherzinger (33) lasă în urmă o relaţie de aproape patru ani. Aproape, fiindcă în ianuarie 2010 au făcut o pauză, anunţând atunci că se despart din cauza programelor lor mult prea solicitante, care-i ţin departe unul de altul. Şi iată că încercarea lor de-a depăşi această problemă a eşuat. „Sunt în continuare foarte buni prieteni şi a fost o separare amiabilă, dar şi-au dat seama că le este imposibil să păstreze relaţia vie cu aşa programe care se bat cap în cap”, a declarat acum un prieten de-ai celor doi.

În ultima perioadă cel puţin, Nicole era cantonată în Los Angeles, ca jurat al show-ului X Factor, în vreme ce Lewis călătorea în întreaga lume, pentru competiţiile de pe circuitele de Formula 1. În plus, reşedinţa lui este în Elveţia. Cei doi s-au cunoscut în 2007, la gala European Music Awards, desfăşurată în München. Şi ironic este că în vară păreau să fi depăşit orice problemă, zvonindu-se că se logodiseră. Purtătorii lor de cuvânt au refuzat să comenteze ştirea despărţirii.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg