Nicole Scherzinger s-a logodit, iar momentul a fost surprins în fotografii

28 iunie, 2023

Fosta membră a trupei Pussycat Dolls a primit inelul de logodnă după trei ani de relație.

Nicole Scherzinger s a logodit cu Thom Evans   Instagram (1) jpg

Nicole Scherzinger s-a logodit cu iubitul ei, Thom Evans. Fosta Pussycat Doll, acum în vârstă de 44 de ani, a postat pe Instagram două instantanee care au surprins fix momentul în care jucătorul de rugby, în vârstă de 38 de ani, i-a pus întrebarea în timpul unei escapade exotice la casa ei din Hawaii.

"Am spus Da", a scris Nicole în legenda postării sale, împreună cu un emoji sub formă de inel. Instantaneele au arătat momentul în care Thom s-a așezat în genunchi, oferindu-i inelul, și momentul în care s-au îmbrățișat, după ce ea a spus ”Da”.

Vădit emoționată și surprinsă de gestul neașteptat al lui Thom, Nicole a fost foarte naturală când a primit inelul de logodnă, în imaginea care a imortalizat evenimentul ea apărând într-o rochie lejeră de vară, cu model paisley albastru pe fundal alb.

Vestea cea mare vine la scurt timp după ce Nicole a încins rețelele de socializare cu o serie de fotografii în care apare în bikini. Ea s-a fotografiat pe plaja Makaha Beach într-un costum de baie cu bikini albastru cu imprimeu geometric, care i-a pus în evidență silueta incredibilă. Interpreta hitmaker-ului ”Don't Cha” și-a arătat decolteul amplu, în timp ce slipul prins pe laterale i-au pus în evidență abdomenul tonifiat.

Nicole Scherzinger și fostul jucător de rugby de la Glasgow Warriors, Thom, în vârstă de 38 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată când ea a fost jurat la o ediție celebră a emisiunii ”X Factor” în 2019 - și în scurt timp s-au împrietenit. Inseparabili încă de atunci, cei doi apar mai mereu împreună pe Instagramul lui Nicole, dar la începutul acestei luni Thom a fost cel care a postat o fotografie în care apar în Lisabona.

În postările anterioare, Nicole a lăsat să se înțeleagă clar că se înțelege bine cu fratele lui Thom, care a declarat anterior în mod public despre ea că este "regalitatea muzicii".

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
FotoJet J Lo jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg