Nicoleta Luciu: "Boanţă face armată cu noi"

17 noiembrie, 2012

Nicoleta ne-a povestit despre provocarea de la Dansez pentru tine, după un moment dificil, în care căsnicia ei a fost pusă la încercare...

Nicoleta ne-a povestit despre provocarea de la Dansez pentru tine, după un moment dificil, în care căsnicia ei a fost pusă la încercare...Cum este până acum experienţa de la Dansez pentru tine?

Una foarte educativă. Este o experienţă nouă, foarte frumoasă, cu care n-am avut de-a face până acum, am trăit alte sentimente în direct faţă de cele cu care eram obişnuită.

Cum te înţelegi cu coregraful tău, Boanţă? E prea sever? Dar cu Hainer, perechea ta?

Mă înţeleg foarte bine cu ei. Adevărul e că ai nevoie de rigurozitate atunci când faci ceva şi e bine să fie cineva care să te strunească într-un fel sau altul. Cu gluma şi cu distracţia nu faci mare lucru. Ce-i drept, Boanţă cam face armată cu noi, de aceea îi şi spunem Hitler, dar este un băiat extraordinar, un coregraf excepţional, te face să-ţi depăşeşti limitele. Având în vedere că eu n-am dansat niciodată, e clar că datorită lui am facut tot ceea ce am făcut in emisiune. Hainer este un băiat foarte educat, calm, extraordinar. Nu înjură niciodată, e în banca lui, e foarte bun. El are o trupă de dans şi asta e prima lor regulă în sală: nu înjură. Hainer munceşte foarte mult şi nu se plânge niciodată. Eu sunt cea care mai vociferează din când în când. În rest, îi dădăcesc întruna, cred că s-au săturat de mine: "Nu ieşi afară dezbrăcat, că eşti transpirat şi răceşti, ia şi mănâncă, eşti flămând, cum ai dormit, te-ai odihnit?" Şi tot aşa…

N-am schimbat-o în niciun fel, am grijă să mănânc ceea ce trebuie. Duminică i-am făcut o surpriză lui Hainer şi i-am adus mici. Am mâncat şi eu alături de el. Doar n-o să stau să mor de poftă lângă cineva, am doar grijă să nu depăşesc limita.

N-am mai dansat înainte, deci n-am cum să ştiu daca sunt sau nu mai dificile. Eu am avut întotdeauna sânii mari şi mereu am purtat bustiere cu care mi i-am protejat.

Mă ajută mama şi cele două bone. De dimineaţa până la prânz stau cu copiii, apoi merg la Buftea. Dar asta nu înseamnă că nu mă trezesc noaptea atunci când plâng sau doar ca să-i mai învelesc.

Ce legătură are viaţa mea cu ceea ce fac eu la Dansez pentru tine? Nu văd nicio legatură între viaţa personală şi profesie. Dacă m-am înhămat la ceva merg mai departe, nu e normal?

Toţi prietenii şi familia şi le mulţumesc pentru asta. Le mulţumesc şi celor care nu ne cunosc, dar ne susţin cu mesajele lor, venite atât pe site, cât şi pe pagina mea de facebook, Nicoleta Luciu Oficial.

i mai puternic...

Da.

Dar Zsolt Jr. ce spune despre mămica lui dansatoare?

El doarme la ora la care începe show-ul. Şi atunci când plec, el este la grădiniţă. Mă mai sună când face prostii şi trebuie să-l potolesc. Pentru fiecare prostie pe care o face, Moşul se uită pe geam şi din sacul ăla mare de jucării începe să taie. O să ajungă Moşul să-i aducă o singură jucărie. Şi-mi zice într-o zi, uitându-se atent la mine: „Mami, dar să ştii că eu te iubesc foarte tare pe tine şi o să fac numai ce zici tu!”. L-am şi crezut, vă daţi seama...

Foto: ProTVRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg