Nicoleta Luciu s-a mutat din Bucureşti

20 octombrie, 2014
Vedeta nu a învățat încă să facă tradiționalul gulaș, dar ia lecții de la mama soacră jpeg

Ori nu mai are atâta căutare prin televiziuni şi show-uri de modă, ori se întâmplă ceva în mariajul ei cu Zsolt Csergo. Cert e că frumoasa brunetă a decis peste noapte să nu mai locuiască în Capitală.

Ori nu mai are atâta căutare prin televiziuni şi show-uri de modă, ori se întâmplă ceva în mariajul ei cu Zsolt Csergo. Cert e că frumoasa brunetă a decis peste noapte să nu mai locuiască în Capitală.

Nicoleta Luciu a surprins pe toată lumea când a decis să se mute cu copiii la Miercurea Ciuc, oraşul în care locuieşte şi-şi desfăşoară afacerile soţul ei. Şi nu credem că doar poluarea şi aglomeraţia sunt de vină, chiar dacă ea asta a declarat în emisiunea “Draga mea prietenă”.

„M-am mutat la Miercurea Ciuc. Mi-am dat seama că decât să piardă timpul în trafic (copiii, n.r.), mai bine să mergem acolo şi să înveţe o limbă străină. În Miercurea Ciuc stai practic 5 minute în trafic. Avem mai mult timp. Duc copii la şcoală, fac 2 ore de bazin, iau cursuri de limbă engleză, fac canto două zile pe săptămână. Vreau să iau cursuri de limba germană şi maghiară. Am o viaţă de student", a spus Nicoleta Luciu la Kanal D.

Un program complet diferit de cel din Capitală, unde bruneta era solicitată la tot felul de evenimente mondene, prezentări de modă şi emisiuni televizate. Cum s-o fi hotărât să devină, dintr-o dată, casnică?

"Cred că la Miercurea Ciuc este singurul loc în care sunt tratată ca un om normal", a mai spus ea. Să înţelegem că acum fuge de celebritate? Sau că acesta este încă un efort de a-şi salva căsnicia?

Cert e că, pentru moment, Nicoleta nu-şi doreşte decât să fie soţie şi mamă, să-şi acorde sieşi şi soţului ei mai mult timp împreună şi... să facă gulaş.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson