Nicușor Dan, tată pentru a doua oară: “Miracolul s-a produs din nou"

27 mai, 2022
nicusor5 jpg

La 52 de ani, Nicușor Dan a devenit, în urmă cu două zile, tată pentru a doua oară, iar fericirea pe care o trăiește nu poate fi descrisă în cuvinte. Soția primarului a născut prematur un băiețel. Cei doi sunt bine și se află în prezent internați la spitalul Filantropia.

“Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.

Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.

Sănătate tuturor!”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

Nicușor și soția lui, Mirabela, formează un cuplu din 2005 și mai au împreună o fetiță de șase ani.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în București, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renunțat sã mã mai întorc acasã și am ieșit cu mai multi prieteni.

Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor.

Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, povestea Mirabela.

Nicușor Dan s-a întâlnit, zilele trecute, cu Prințul Charles.

“A fost o onoare și o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteța Sa Regală, Prințul Charles și cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiați ucraineni de la Romexpo.

Vizita Alteței Sale Regale este încă un semn al recunoașterii eforturilor pe care România și românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului.

Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiații ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii și produse de strictă necesitate, cât și un punct de informare în care pot primi îndrumare și protecție temporară din partea statului roman”.



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg