Noi detalii cutremurătoare ies la iveală! Ce s-a întâmplat cu arma lui Alec Baldwin înainte de înfiorătorul accident. A căzut actorul într-o capcană?

4 noiembrie, 2021
1 fotojet 6 jpg jpeg

Detalii cutremurătoare ies la iveală, după şocantul accident din platourile de filmare ale peliculei ”Rust”. Alec Baldwin trece prin momente de coşmar, după ce şi-a împuşcat mortal colega, pe Halyna Hutchins.

Potrivit unui nou raport, arma cu pricina a fost lăsată nesupraveghetă timp de două ore, înainte de întâmplarea îngrozitoare, care a stârnit valuri de indignare în lumea filmului.

Avocaţii armurierei spun că nu este exclus scenariul în care cineva a plantat un glonţ adevărat printre cele oarbe. Suspect este că înainte de ziua fatidică, câţiva membri ai echipei de filmare au demisionat, de aici şi semnele de întrebare pe care le ridică avocaţii, potrivit ”The New York Times”.

Membrii echipei care au plecat au acuzat însă nesiguranţa din platou. De fapt, se pare că incidentele legate de descărcările accidentale nu au fost o noutate pentru persoanele implicate în proiectul ”Rust”. Asistenta de imagine Lane Luper a mărturisit că au mai existat în platou două descărcări accidentale şi chiar un rateu al unei arme de recuzită, motive care au determinat-o să demisioneze, chiar cu o zi înainte de ”filmarea groazei”.

„Cum a ajuns pe platou un glonţ adevărat şi cine a pus acel glonţ pe platou?”, se întreabă Jason Bowles, unul dintre avocaţii armurierului Hannah Gutierrez-Reed, în cadrul „Today” de la NBC. La interviu a fost prezent şi Robert Gorence, un alt avocat al ei.

Alec Baldwin este copleşit de tot ce se întâmplă. Actorul s-a trezit cu critici şi după ce s-a costumat de Halloween, pentru copii, ca să îi mai scoată din starea de şoc în care întreaga familie se zbate în urma accidentului nefast.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg