Noi fotografii cu Andreea Marin și fiica sa, într-un pictorial 1 la 1 adorabil

15 septembrie, 2023

Mamă și fiică au fost surprinse în cadrul unei ședințe foto fashion într-un duet al eleganței și al tandreții.

Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg

Andreea Marin și Violeta Bănică strălucesc, la propriu, într-un pictorial la dublu, realizat pentru un promovarea Secret Nipple, un hub digital care transformă oameni și produse în povești vizuale memorabile, pentru a genera atenție și implicare. Practic, un spațiu artistic bazat pe vizualuri moderne: fotografie, video, instalații sau experimente care ilustrează vremurile în care trăim.

Și, trebuie să recunoaștem că pictorialul realizat de talentatul fotograf Alex Gâlmeanu chiar spune povestea frumoasei relații dintre Andreea Marin și fiica sa, care pare, mai degrabă, un dialog între vedeta de televiziune de azi și cea de-acum 20 de ani, Violeta semănându-i perfect în multe ipostaze.

Imaginați-vă că Violeta încă nu are 16 ani, vârstă pe care o va sărbători abia în luna decembrie, dar e deja mai înaltă decât mama sa și are aceeași alură și siluetă longilină a acesteia, adolescenta moștenind un mix șarmant între trăsăturile celebrei prezentatoare și cele ale lui Ștefan Bănică Jr. Unele pe care le prezintă cu o eleganță aparte pe catwalk și în pictoriale, dar numai cu ocazii speciale.

Totodată, Violeta Bănică îi calcă pe urme mamei sale și în ceea ce privește acțiunile umanitare, ea oferindu-se voluntar în proiectele sociale și caritabile inițiate de Andreea Marin.

Să mai spunem că frumoasa adolescentă este deja și brand-ambassador pentru Discover Yourself, un proiect al creatoarei de modă Eli Lăslean, designerul Primei Doamne Carmen Iohannis, care a deschis în Aradul natal ELLI’S Cool, o școală de inițiere în modă, arte și meserii.

Andreea Marin are toate motivele să fie mândră de fiica sa, cel mai probabil viitoare studentă a unei universități din San Diego, Statele Unite, iar bucuria de-a o vedea transformându-se pas cu pas într-o splendidă femeie transpare și din acest pictorial exuberant, în care ipostazele funny și jucăușe se împletesc cu aerul distins și elegant al celor două.

FOTO: Alex Gâlmeanu/pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg