Noi fotografii cu Anne Hathaway, gravidă: cât de avansată e sarcina?

30 noiembrie, 2015
FFN IMAGE 51917849|FFN SET 70000836 jpeg

Mai că ne doream şi noi ca simpatica actriţă să ne anunţe că aşteaptă primul copil, aşa cum îşi dorea de mulţi ani. Iată că paparazzi au surprins şi primele semne ale sarcinii – încă neconfirmate de actriţa de 33 de ani – reent, în mai multe ipostaze. Sarcina nu mai poate fi considerată doar un zvon, de vreme ce burta este atât de proeminentă.

Anne Hathaway şi burtica sa proeminentă, la plimbare!

Şi ne bucurăm pentru viitoara mamă celebră şi soţul ei, Adam Shulman, cu atât mai mult cu cât se specula intens că au probleme de fertilitate şi că se chinuie să întemeieze o familie de mai mult timp. Se specula de ceva luni că Anne este gravidă pentru prima oară, când un apropiat ar fi dat din casă: “Încearcă de mai mult timp să aibă un copil şi este incredibil pentru ei că au primit această veste bună”. Se speculează că deja este în a cincea lună de sarcină, dată fiind şi proeminenţa acesteia, pe care încearcă subtil să o ascundă. “Se află în al doilea trimestru de sarcină şi se simte grozav”, a adăugat alt prieten al starului.

Actriţa de 33 de ani ar fi apelat şi la tratamente de fertilitate pentru a rămâne gravidă

Desigur, niciunul dintre cei doi nu a confirmat vestea. Şi, dacă până acum ne era greu să credem, pozele recente vorbesc de la sine. “Deocamdată, ea şi Adam se bucură să păstreze micul secret.” – de-acum, nu mai e niciun secret şi cu siguranţă nu mai e mic!

Ea şi soţul ei, Adam Shulman, sunt căsătoriţi de 3 ani

Actriţa din “Mizerabilii”, premiată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, s-a căsătorit cu Adam în 2012, în cadrul unei ceremonii private. Cei doi aşteaptă primul copil al lor. În ceea ce priveşte cariera, Anne a mai apărut în “Interstellar”, a promovat recent „The Intern” şi se pregăteşte pentru “Colossal”, “Alice Through the Looking Glass” şi “The Burning Woman”. Cum se va descurca cu sarcina, însă, nu ştim, dar avem încredere!

Anne şi Adam aşteaptă primul copil al lor! Să fie sănătoşi

FOTO Hepta, Getty Images