Noi imagini spectaculoase de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Ce emoționați au fost socrii tinerilor

17 iulie, 2024

Duminică, Ianis Hagi s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale, Elena, în fața părinților, a rudelor și a prietenilor.

nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg

Drepturile de difuzare a evenimentului au aparținut gigantului media Intact Group, însă recent florăria care s-a ocupat de decorarea și amenajarea sălii de bal a mirilor a distribuit noi imagini de la nunta verii.

Este aceeași florărie care anul trecut a aranjat pentru Ianis Hagi și Elena petrecerea vibrantă de logodnă, unde cuvântul de ordine a fost... roșu.

”Felicitări @elennat & @ianishagi ! 🥂 Suntem onorați să facem parte din povestea voastră de dragoste, în această zi specială.”, a scris Florăria Iris în descrierea imaginilor postate.

nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (1) jpg

Elena Hagi a purtat o rochie de mireasă creată de designerul libanez Zuhair Murad iar Ianis două costume create de un designer român. Stilista trustului Antena, Eniko Szanto, a comentat ţinutele de la nunta anului, pentru News Hour with CNN.

„Mă bucur că vorbim despre această nuntă. Un exemplu de eleganță sofisticată, dar în același timp simplă și cu foarte mult bun gust.

În ultimii ani se vorbește foarte mult despre black tie și asta cumva pe mine mă bucură, pentru că înseamnă că totuși există un anume respect, încă, pentru eleganță și pentru ceremonie, pentru ceremonia unor momente care într-adevăr au o semnificație.

A fost justificată cumva alegerea lor, pentru că nunta este într-o locație care cumva cere asta, chiar dacă ea a fost într-un cort, dar locația în sine, Domeniul Știrbey asta te inspiră către acest dres code.

Rochia de mireasă este superbă. Știu că părerile vor fi împărțite, unii vor spune că e prea mult, alții că e prea puțin. Oricum nu contează. Este o rochie pe care Elena a purtat-o, n-a purtat-o rochia pe Elena. 

Mirele s-a îmbrăcat de la un designer român, de la un brand românesc de costume, un brand care colaborează și cu Răzvan Simion.

Părinții miresei roz, părinții mirelui albastru. V-am zis, dacă ești atent. A existat o construcție, sunt convinsă. Aș fi vrut să fiu acolo, o muscă mică, în familie, când s-a hotărât poveste.

Chira Hagi, nici nu contează cu ce se îmbracă ea.Chira poate să fie și într-un sac, Chira este dincolo de haine.

Doamna Hagi, superbă, și la biserică și la nuntă. Nu doar prin ținută și bijuterii, și machiaj, păr, că astea toate au fost impecabile, dar și prin felul ei, fin și delicat. Și se vedea că este emoționată. Mi-a plăcut enorm de mult și mi-a plăcut și respectul copiilor lor pentru părinți. Adică felicitări Hagi.”, a mai spus Eniko Szanto despre nunta anului la News Hour with CNN.

Foto: Facebook Florăria Iris



Recente pe Ok! Magazine

Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg
Cele mai sexy picioare de la Hollywood jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311741 jpg
larry hagman jpeg
Victoria Beckham, Harper jpg
Ben și Jen, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Profimedia jpg
Angelina Jolie la Veneția FotoJet (2) jpg