Noi informaţii despre starea lui Schumacher: cât a ajuns să cântărească campionul?

25 septembrie, 2015
Michael Schumacher jpeg
image

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care se află în continuare recuperare în Elveţia, în urma accidentului suferit în decembrie 2013, nu cântăreşte mai mult de 45 de kilograme, informează cotidianului Daily Express, citat de site-ul metronews.fr.

Potrivit sursei citate, starea fostului pilot de Formula 1 nu s-a îmbunătăţit deloc de la debutul perioadei de recuperare, iar Michael Schumacher nu vorbeşte şi nici nu poate să se mişte.

Cotidianul britanic susţine că există ceva progrese, dar acestea sunt unele lente, chiar dacă fostul pilot de F1 este înconjurat de o echipă de 15 medici.

"Nu poate încă să meargă sau să vorbească şi nici nu este conştient sută la sută de ceea ce se întâmplă în jurul său. Nu are mai mult de 45 de kilograme", susţine o sursă citată de

.

Michael Schumacher se află la recuperare la locuinţa sa din Elveţia, după ce a suferit un grav accident de schi, în decembrie 2013.

image

Surse din interior susţin că factura pentru serviciile medicale oferite lui Michael Schumacher a ajuns să depăşească 15 milioane de dolari, fără ca acest lucru să afecteze, însă, situaţia financiară a familiei sale, căci veniturile fostului campion se ridică la 750 de milioane de dolari net.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia