”Noi vă donăm bani, voi pozați în Vogue”. Anumiți politicieni și internauți americani sunt furioși

28 iulie, 2022
Zelenski Vogue (3) jpg

Controversele sunt intense după apariția Primei Doamne a Ucrainei pe coperta revistei Vogue. A făcut o mișcare atât de greșită cuplul prezidențial ucrainean?

În această revistă glam, se vorbește despre portretul curajului, despre cum este să fii femeia care susține un lider ce i-a încurcat planurile lui Putin. Cu toate acestea, în online s-a iscat un adevărat conflict între susținătorii lui Zelenski și cei care îl consideră responsabil de escaladarea conflictului armat.

Zelenski Vogue jpg

Celebra revistă Vogue vorbește, de regulă, despre fashion. Însă acest portret de primă doamnă nu s-a dorit unul de fashion. Olena este anume prezentată stând pe scările reci de marmură, cu cearcăne vizibile.

Zelenski Vogue (2) jpg

După publicarea articolului, anumiți politicieni și conservatori americani spun că această ședință foto este o dovadă că Statele Unite nu ar fi trebuit să trimită ajutoare în valoare de 40 miliarde de dolari Ucrainei.

Potrivit DailyMail, Lauren Boebert, congresmena republicană a scris pe Twitter lângă imaginea cu Olena Zelenska și Volodimir Zelenski: ”În timp ce noi colectăm ajutoare de miliarde de dolari, soții Zelenski fac ședințe foto pentru reviste glossy. Oamenii ăștia chiar ne iau de fraieri”, a răbufnit, plină de revoltă, politiciana.

Iar asta nu e tot. Activistul conservator Scott Presler a scris pe Twitter: ”De ce trimitem 54 miliarde de dolari în Ucraina? Ca Zelenski și nevasta lui să poată poza în Vogue? Ești în război și ai timp de ședințe foto?”

Mayra Flores, congressman de Texas, atenționează: ”Să continuăm să strângem ajutoare pentru ei! Vedeți că au nevoie”.

Cu toate acestea, nu există nicio dovadă că vreo sumă din ajutorul trimis de SUA ar fi mers la revista Vogue. Pe lângă toți americanii revoltați, există un număr mult mai mare care apreciază apariția soților Zelenski în revistă și care le apreciază curajul de care au dat dovadă de la începutul războiului, din 24 februarie 2022.

Foto: Vogue



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg