Noile informaţii despre Michael Schumacher nu sunt încurajatoare. Citeşte de ce!

24 octombrie, 2014

Medicul Jean-Francois Payen, care l-a tratat pe Michael Schumacher după accidentul de la schi al fostului pilot, susţine că septuplul campion mondial de Formula 1 înregistrează noi progrese în ceea ce priveşte starea de sănătate

Medicul Jean-Francois Payen, care l-a tratat pe Michael Schumacher după accidentul de la schi al fostului pilot, susţine că septuplul campion mondial de Formula 1 înregistrează noi progrese în ceea ce priveşte starea de sănătate, însă refacerea completă necesită mai mult timp decât am fi crezut.

„Am remarcat unele progrese, dar trebuie să avem răbdare", a declarat Payen. Medicul a precizat că perioada de convalescenţă pentru pacienţii cu traumatisme craniene precum cel al lui Schumacher este între unul şi trei ani.

"Este exact ca la alţi pacienţi, ne aflăm într-un interval de timp cuprins între unul şi trei ani şi trebuie să avem răbdare", adaugă Payen.

Jean-Francois Payen l-a tratat pe Schumacher la spitalul din Grenoble, unde fostul pilot a fost transferat după accident, şi continuă să îl viziteze pe sportiv la locuinţa acestuia din localitatea elveţiană Gland, acolo unde este îngrijit în prezent.

La începutul acestui an, medicul neurochirurg Tony Belli declara pentru BBC News că recuperarea pentru astfel de cazuri poate dura şi câţiva ani.

"Unele persoane pot să stea trei-patru ani în convalescenţă. Depinde foarte mult de severitatea afecţiunii, de vârsta pacientului şi de condiţia sa fizică", preciza Belli.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat, pe 18 iunie, de la spitalul din Grenoble la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din Gland.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

by

.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg